چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

همايش مدیران و موسسان، حوزه های علمیه خواهران یزد با حضور مسئولان حوزوی این استان و مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، با هدف تقویت سیستم هیأت امنایی مدارس علمیه خواهران در یزد برگزار شد.

به گزارش سرویس استان های خبرگزاری حوزه حجت‌الاسلام سيدناصر محمدي مدير حوزه علميه خواهران استان يزد در این همایش گفت: در روايتي از ائمه اطهار(ع) آمده است که از قم علوم اسلامي منتشر مي‌شود چنان که حتي بانواني که در سراپرده‌هاي خانه‌هاي خود هستند مي‌توانند از علوم ناب اسلامي بهره‌مند شوند و ما امروز مي‌بينيم که طليعه اين حديث اتفاق افتاده است.

وي افزود: اگر دينداري‌ همراه با فراگيري دروس حوزوي و مستدل و با مبنايي و مستحکم باشد ارزشمندي است و اين نوع دينداري از حوزه‌ها برمي‌خيزد.

مدیر حوزه علمیه خواهران یزد با اشاره به اهداف اين همايش گفت: بررسي وضعيت اقبال جامعه به حوزه‌هاي علميه، ارائه راهکارهاي مناسب در اين زمينه و تقويت سيستم هيئت امنايي مدارس علميه خواهران از اهداف اين همايش است.

حجت‌الاسلام مدرسي استاد حوزه و دانشگاه نیز در این همایش سابقه و قدمت  حوزه‌هاي علميه خواهران را به زمان رسول گرامي اسلام(ص) دانست.

وي يکي از راه‌هاي مناسب جهت افزايش اقبال جامعه به حوزه‌هاي علميه خواهران را تقويت طرح حلقه‌هاي صالحين عنوان کرد و گفت: هم‌اکنون در  يزد هزار و 500 حلقه صالحين  وجود دارد که اکثرا به بانوان اختصاص دارد.

حجت‌الاسلام مدرسی برخي ديگر از راه‌هاي افزايش اقبال جامعه به حوزه‌هاي علميه خواهران را پرهيز از عوام زدگي، برخورداري از اطلاعات گسترده و به‌روز و دارا بودن علم و عمل توام با رفتار اجتماعي صحيح ذکر کرد.

حجت‌الاسلام قدرتي مدير تاسيس وتوسعه حوزه‌هاي علميه خواهران نيز در سخناني با اشاره به اينکه محور فعاليت هيئت‌هاي امنا بر مشورت نهاده شده است، اظهار داشت: مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران نيز بناي فعاليت مدارس این حوزه را بر داشتن هيئت امنا نهاده است.

وي افزود: در اين زمينه موسسي موفق است که در جلسات هيئت امنا  از آنان، نظرخواهي کند، به صورت جمعي تصمصم بگيرد و عمل کند. بنابراین اگر هئيت امنا از افراد کارشناس، ذي نظر و صاحب نفوذ تشکيل شود، نظرات و دیدگاه‌های آنان در تقویت و پیشبرد اهداف مدرسه تاثیرگذار خواهد بود.

در اين همايش محمدرضا فلاح‌زاده، استاندار يزد نيز در سخناني گفت: اگر فقهاي عظام در جامعه نبودند مشخص نبود، چه مطالبي به نام اسلام به مردم عرضه مي‌شد.

وي افزود: خواهران طلبه بايد به خود ببالند چون در مکتب امام صادق(ع) مشغول تعليم وتعلم هستند.

همچنين منصوره قياسي مدير مدرسه علميه حضرت زينب(س) يزد طی سخناني گفت: بهتر است در کنار حوزه‌هاي علميه، مجتمع‌هاي آموزشي اسلامي (از مهد کودک تا حوزه)، راه‌اندازي شود تا طلاب بتوانند فرزندان خود را از کودکي با فرهنگ حوزوي مانوس کنند. اگر بتوانيم اين طرح را پياده کنيم مشکلات و آسيب‌هاي جامعه کمتر خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha