حجت الا سلام و المسلمین مولوی در گفتگو با خبرنگارسرویس استانهای خبرگزاری حوزه با اشاره به برخی از منویات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر ایشان با جمعی از دانشجویان کشور، مسئله انتقاد درست و سازنده را مد نظر قرار داد و اظهارداشت: بطور کلی اگر انتقاد سازنده باشد می تواند برای پیشبرد کارها و اصلاح امورکشور موثر باشد و دشمنان هم از این گونه انتقادها سوء استفاده نمی کنند ولی انتقادمخرب همان چیزی است که رهبری روی آن تاکید کرده اند که پازل دشمن را تکمیل نکنید بلکه انتقادهای خود را در جهت اصلاح بیان کنید.
وی افزود: اگرتشکل های دانشجویی بخواهند در این زمینه حرکت کنند می توانند با برگزاری جلسات، نشست ها ومخصوصا کرسی های آزاد اندیشی گام بردارند اما باید در این جلسات عملکردها را با دید اصلاح گرایانه مورد بررسی قرار دهند به این صورت که عملکرد مثبت را تقدیر کرده و ارزش گذاری نمایندچرا که تایید عملکرد خوب تایید اصل نظام است.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: در مورد عمکلرد های بد و اشتباه نیز باید نقد منصفانه صورت پذیرد یعنی در ضمن نقد،راهکار درست هم ارائه شود تا به سرانجا م برسد.
وی با بیان اینکه انتقاد کردن همواره آسان بوده و هنر آن است که منتقدین راهکار هم ارائه دهند ابرازداشت: از آنجا که دانشگاهها مرکز فکر، تولید علم و منبع فرهیختگان و اساتید است لذادانشگاه و دانشجویان باید در برنامه های خود ضمن بیان عملکرد و نقد آنها راهکارهای سازنده را نیز عنوان کنند.
حجت الاسلام والمسلمین مولوی خاطرنشان ساخت: ما شاهد هستیم برخی از افراد همیشه منتقد هرگز راهکاری ارائه نمی دهند و صرفا کاستی ها را بیان می کنند که این کار ی است که از دست هرکسی برمی آید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اجرایی کردن این راهکارها خاطرنشان ساخت: برای پیگیری بهتر و اجرا شدن تحقیقات دانشگاهیان مسئولین مربوطه باید در همایش ها و نشست های دانشگاهی حضور یافته و ضمن ارایه نظرهای خود با دانشجویان همفکر ی نمایند ولی اینکه دانشگاهیان بخواهند راه خود را رفته و مسئولین و نهادهای اجرایی هم کار خویش را جداگانه ادامه دهند پیشرفتی حاصل نخواهد شد لذا نیازمند تعامل مسئولین و دانشجویان هستیم.
18/313