چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

آیت‌الله جعفری تهرانی رابطه علمی خود با رابطه معنوی و عرفانی گره زده بود و به درجات عالیه‌ای از عرفان و معرفت الهی نائل شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین تحریری در حاشیه مراسم تشییع پیکر آیت‌الله سید عبد‌الله جعفری تهرانی در قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه این عالم فرزانه را از شخصیت‌های ناشناخته شده حوزه معرفی و بیان کرد: ایشان از علمای برجسته در عرصه فقاهت، فلسفه، تفسیر، اخلاق و عرفان و دارای جایگاه والایی در حوزه علمیه بود.

وی با بیان این که آیت‌الله جعفری از شاگردان خاص مرحوم علامه طباطبایی بود که در جلسات خاص ایشان حضور داشت، افزود: آیت‌الله جعفری تهرانی علاوه بر شرکت در جلسات عمومی، در جلسات خصوصی علامه طباطبایی نیز حضور داشت.

این استاد اخلاق حوزه به مباحثه ایشان با مرحوم آیت‌الله سعادت‌پرور اشاره و عنوان کرد:‌ محصول آن جلسات، کتاب‌های ارزشمند «شرح حافظ» و «شرح گلشن راز» شبستری بود.

وی مرحوم آیت الله جعفری را از ملتزمین روش تربیتی علامه طباطبایی(ره) معرفی کرد که شاگردان زیادی را در این عرصه تربیت نمودند، گفت: ایشان شاگردی آیات عظام بروجردی، داماد، اراکی و گلپایگانی را در پرونده طلبگی خود داشت و از ابتدای ورود به حوزه، در محضر مرحوم آیت‌الله برهان، از شاگردان آیت‌الله سید علی قاضی طباطبایی تلمذ کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین تحریری در پایان خاطرنشان ساخت: مرحوم آیت‌الله جعفری تهرانی نظام تربیت طلبگی خودرا با ارتباط معنوی همراه کرد و تا آخر هم رابطه علمی با رابطه معنوی و عرفانی گره زد و به درجات عالیه‌ای از عرفان و معرفت الهی نائل شد.

* آیت‌الله جعفری گویی خود را هیچ می‌دید

در ادامه، حجت‌الاسلام سعیدی، از شاگردان آن مرحوم نیز گفت:‌ آيت‌الله جعفری از شاگردان علامه طباطبایی و از دوستان نزدیک و هم مباحثه‌ای مرحوم آیت‌الله سعادت‌پرور بود که سال‌ها در جلسات خصوصی علامه طباطبایی شرکت داشتند و بهره‌‌های فراوان از این شخصیت قرآنی، علمی و اخلاقی بردند.

وی خاطرنشان کرد: آیت‌الله جعفری تهرانی در مسائل تربیت معنوی، از اساتیدی بود که به تربیت شاگردان مخلتف همت گمارد و تا آخرین لحظات عمرشان این روند را ادامه داد.

حجت‌الاسلام سعیدی در باره برخورد آیت‌الله جعفری با دیگران گفت: ایشان شخصیتی داشت که مانند آن در کمتر کسی دیده می‌شود به اندازه‌ای متواضعانه با دیگران و شاگردان رفتار می‌کرد که گویی خود را هیچ می‌دیدند

وی افزود: این ویژگی‌ بود که هر کس از نزدیک با ایشان برخورد داشت، به عنوان نخستین خصلت او می‌دید.

15/313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha