به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، این فعالیت ها شامل حلقه های بحث با مشارکت شماری از اهل علم و فرهنگ و تفکر است که در سالن بزرگ السنابس تشکیل خواهد شد. این حلقه های گفتگو بر شش محور اصلی استوار است.
الغریفی گفت: هدف از برگزاری این حلقه های بحث، تمرکز بر مهم ترین ویژگی های جنبش اصلاح سیاسی از دیدگاه اسلام و مکتب اهل بیت(ع) و با الهام از مکتب عاشورای امام حسین علیه السلام است.
وی گفت: با توجه به اوضاع کنونی بحرین و این نقطه عطف سیاسی و به خاطر همنوایی با شعار سالیانه شورای اسلامی علمای بحرین(اسلام.. سیاست و صلح) همایش هفتم عاشورا به دنبال بهره گیری از این ایام و انقلاب حسینی در خدمت اصلاحات سیاسی است.
الغریفی ابراز داشت: برای این همایش می¬توان چند ثمره اصلی را نام برد که یکی از آنها افزایش اهتمام عمومی به این ایام است به خصوص با توجه به سخنان آیت الله شیخ عیسی قاسم در همایش اول که فرمود: ما می¬خواهیم با بهره گیری از جنبش احیاگر حسینی از یک احیای پراکنده و فاقد مبانی روشن به یک حالت احیای منظم و فعال و ثمربخش و هوشیارانه منتقل شویم.
غریفی افزود: این همایش محلی برای تلاقی اهل فکر و فرهنگ و نخبه های جامعه و ارتباط آنها از طریق جلسات اصلی همایش یا جلسات بحث و مناقشه است و به طور کلی این همایش فرصتی برای درآمیختن نیروهای مؤثر و فعال جامعه به سوی محقق ساختن بالاترین اهداف می باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برگزاری همایش برای این است که همه ما اهتمام و توجه بیشتری به احیا و زنده نگاه داشتن ایام سوگواری حسینی داشته باشیم و این کار را با توجه و آگاهی بیشتری انجام دهیم تا به سود بخش های مختلف جامعه باشد و نقطه شروعی برای حرکت از برنامه های فردی و جزئی به سوی یک جنبش بزرگ و عمومی باشد.
سید محسن غریفی در پایان گفت: این همایش هرسال با استقبال بی نظیر مؤسسات حسینی بحرین روبرو می¬شود به طوری که این استقبال نشان دهنده اهمیت همایش عاشورا می¬باشد. وی از جامعه بحرین برای همکاری بیشتر با این همایش که یک اقدام زیبا در احیای عاشورا می¬باشد دعوت به عمل آورد.