شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

آیت الله مهدوی کنی در پیام خود به همایش ملی جایزه ادبی علامه شهیدی آورده است: تحصیل در حوزه و دانشگاه توفیقی بود که علامه شهیدی با تلفیق دیدگاه های حوزوی دانشگاهی آثار ماندگار خویش را پدید آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بروجرد، در بخشی از پیام رئیس مجلس خبرگان رهبری به همایش علامه شهیدی آمده است:

« .. علامه سید جعفر شهیدی یکی از بزرگان و مفاخر علمی شهرستان بروجرد، ایران اسلامی، اسلام و بلکه جهان اسلام است،‌آن چه پیش و بیش از همه ویژگی های این بزرگوار جلب توجه می کند،‌صداقت در رفتار و گفتار او است. وی به آن چه می گفت از صمیم قلب باور داشت‌ و همانگونه عمل می کرد که سخن می گفت...»

در ادامه این پیام عنوان شده است:‌« .. این صفت بسیار بالا و ارزشمند سبب شده که کلامش تاثیرگذار و کارساز باشد، تحصیل در حوزه  و دانشگاه توفیقی بود که با تلفیق دیدگاه‌های حوزوی و دانشگاهی به این اندیشمند بزرگ فرصت می داد تا با نگاهی منتقدانه آثار ماندگار خویش را پدید آورد..»

 آیت الله مهدوی کنی بیان داشتند: « ... علامه شهیدی با بازنگری بر اصول اعتقادی و باور های موروثی خود و نگاه نقادانه و ژرف به تاریخ اسلام و زندگی پیامبر و اهل‌بیت(ع) آثار ماندگاری همچون: «تاریخ تحلیلی اسلام»... را به جامعه ارائه داشت.

وی افزوده است:«... ارزش و اهمیت این آثار از چاپ‌های متعدد آن‌ها کاملا آشکار است، به طوریکه «تاریخ تحلیلی اسلام» و «پس از 50 سال» بیش از 40 بار تجدید چاپ شد و اثر ارزشمند دیگرش: «زندگی حضرت فاطمه(س) » نه تنها بیش از 50 سال تجدید چاپ شده، که به عنوان متن درسی رسمی حوزه های خواهران انتخاب شده است..»

در فراز پایانی این پیام تصریح شده: « .. آن چه بیش از همه بر شاگردان و علاقه مندانش تاثیر گذاشته و می گذارد، رفتار و کردار منطبق با گفتار اوست.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha