جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

دکتر شهیدی از بی‌همتی و بی‌تحرکی مسئولان زبان فارسی گله داشت چرا که نتوانستند کاری شایسته و در شان ادبیات فارسی انجام دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بروجرد، حجت‌الاسلام و المسلمین احمد احمدی امروز در آیین افتتاحیه همایش ملی جایزه ادبی علامه سید جعفر شهیدی گفت: بروجرد شهر علم و عبادت و تلاش بوده و جایگاه بزرگانی امثال علامه شهیدی می‌باشد.

وی افزود: علامه شهیدی دلسوز زبان فارسی بود و آن را زبان دین و معارف اسلام می‌دانست.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمدی با بیان اینکه علامه شهیدی تواضع بسیار زیادی داشت و یک لحظه خود را برای خود نمی‌دید به تقوای این عالم فرهیخته اشاره کرد و گفت: کتاب و مقالاتی که به رشته تحریر در می‌آورد هیچ انتظار و چشم‌داشتی در این عالم ژرف‌اندیش مشاهده نمود.

رییس سازمان سمت اظهار داشت: مرحوم شهیدی در پاسداشت انقلاب می‌گفت حضرت امام‌(ره) چهارده قرن فاصله حکومت امیرالمومنین‌(ع) را با این انقلاب به هم وصل کرد و انقلابی آورد که دنباله حکومت امیرالمومنین‌(ع) است.

وی به همراهی این عالم ربانی با انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: تلاش دکتر شهیدی این بودکه با تمام توان از انقلاب دفاع کند که تالیف 17 کتاب بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گویای این مطلب است.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمدی یادآور شد: این اندیشمند فرزانه آنقدر استاد تربیت کرد که هر جای دنیا زبان فارسی را جستجو کنیم آثاری از وی دیده می‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دکتر شهیدی از بی‌همتی و بی‌تحرکی مسئولان زبان فارسی گله داشت چرا که نتوانستند کاری شایسته و در شان ادبیات فارسی انجام دهند.

وی با تاکید بر اینکه زبان فارسی روح اسلام را به دنیا عرضه کرده و گسترش عجیبی داشته است گفت: زبان فارسی از چین، شبه قاره هند، پاکستان، و شمال آفریقا توسعه پیدا کرده است و هندی‌ها گفته‌اند اگر اسلام از زبان فارسی وارد هند نمی‌شد و با این عرب‌ها می‌آمد ما مسلمان نمی‌شدیم اما متاسفانه انگلیسی‌ها آن را از هند برچیدند و شهیدی حق داشت که دلش برای این زبان بسوزد.

رییس سازمان سمت با بیان اینکه هدف دکتر شهیدی این بود که کسانی که فارسی را تدریس می‌کنند تکریم نمایند و همواره بر ساده و روان‌نویسی تاکید می‌کرد، اظهار داشت: شهیدی به صورت اختصاصی به تاریخ اسلام و جزئیات آن پرداخت که کم نظیر است.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمدی اظهار داشت:‌دانشگاه‌های ما باید به زبان فارسی اهتمام بیشتری داشته باشند به خصوص امروز  فرصتی که پیش آمده در حوزه علمیه قم ده‌هاهزار طلبه‌ خارجی شش‌ماهه زبان فارسی را می‌خوانند و به خارج از کشور می‌روند و این زبان روز به روز توسعه بیشتری پیدا می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha