به گزارش خبرگزاری حوزه، در حاشیه این تجمع، تنی چند از طلاب غیرایرانی به بیان نظرات خود در مورد این اقدام ننگین عوامل آمریکایی صهیونیستی پرداختند: آقای وصی حیدر، از هندوستان، با بیان این که محکومیت این اقدام، وظیفه همه مسلمانان است، یادآور گردید: مسلمانان با راهپیمایی و تجمع های اعتراض آمیز خود نشان می دهند که به اسلام وفادار هستند و با جان و مال خود تلاش می کنند تا ارکان دین مبین را برای آیندگان خود حفظ کنند.
وی افزود: حضور در این تجمع میتواند هشدار و اطلاعرسانی برای همه جهانیان باشد که چگونه به آرمانهای دینی و ادیان الهی توهین میکنند.
آقای حسین مهدی هاشمی ، از پاکستان، توهین به ساحت مقدس پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) را محکوم نمود و ابراز کرد: هرچند که این فیلم شیطانی را به چشم خود ندیدم، اما از میزان واکنش علما و شخصیتهای اسلامی به این توهین می توان دریافت که عمق این فاجعه تا چه اندازه است.
این دانشپژوه جامعه المصطفی تأکید نمود: در عصر رسانهها، هر تجمعی در جهان انعکاس وسیعی را در جهان به دنبال دارد. این تجمع اعتراض آمیز نیز میتواند دست اندرکاران این اقدام توهین آمیز را از عواقب کار خود آگاه سازد.
در ادامه، آقای حسین جاوراک از ترکیه، با ابراز این که دلم از این همه توهین به تنگ آمده است، اظهار کرد: با حضور پررنگ خود در این تجمع، تصویری از خود در میان دشمنان به جای خواهیم گذاشت که دیگر اقدام به این توهینها نکنند.
این دانش پژوه مجتمع آموزش عالی فقه، با اشاره به شرکت خود در این مراسم، اضافه نمود: در مرحله نخست در نظر داشتم تا دین خود را به خداوند متعال و پیامبر بزرگوار اسلام ادا کرده باشم و در مرحله بعد در تجمعی شرکت کنم که به یقین دارای بازتاب گسترده ای در محافل خبری دنیا خواهد داشت.
آقای سلمان نامدار ، از هندوستان، با تأکید بر مقابله مقتدارنه مسلمانان با این جریان صهیونیستی، اذعان نمود: اگر این تجمع های اعتراض آمیز به شکل مستمر در کشورهای اسلامی برگزار گردد، میتوان شاهد بازتاب میزان علاقه مسلمانان به آرمانهای خود در رسانههای ارتباط جمعی باشیم