جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

هر مجموعه‌ای دارای ریشه و اصالتی است و ریشه واصالت حوزه‌های علمیه به عنوان میراث ماندگار رسول خدا (ص) به مسجد‌النبی (ص) بر می گردد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مدیر حوزه‌های علمیه شب گذشته در آیین افتتاحیه رسمی مدرسه علمیه امام حسن عسگری(ع) قم که در محل این مدرسه برگزار شد، اظهار داشت: هر مجموعه‌ای رشته و اصالتی دارد و ریشه و اصالت حوزه و درس و بحث طلبگی ما به مسجد‌النبی که استاد آن نبی اکرم(ص) است، بازمی‌گردد.

وی افزود: اولین استاد و مربی در جهان اسلام، شخص پیامبر(ص) بود که در محضر ایشان شخصیت‌های بزرگی رشد یافتند و نفس‌های قدسی ایشان امروز نیز در حوزه‌های ما تربیت کننده شخصیت‌ها و علمای دینی است.

عضو خبرگان رهبری با  بیان این که با چنین اصالتی، الگو گرفتن و درس خواندن معنا می‌یابد، ادامه داد: ما باید تعالیم اسلام ناب را از گذشتگان کسب کنیم و این سرمایه را برای آیندگان حفظ کنیم.

امام جمعه قم، با اشاره به  روایتی از نبی اکرم(ص) درباره جایگاه علم و علم اندوزی، اظهار داشت:‌بر اساس این روایت، اطاعت خدا و عبادت واقعی حضرت حق در پرتوی علم به وجود می‌آید؛ هر که دنبال دنیا و آخرت است،‌ باید به دنبال علم برود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه به روایتی دیگر از نبی اکرم(ص) درباره پریشانی دو دسته در روز قیامت اشاره کرد و گفت:‌ در روز قیامت دو دسته از همه پریشان‌خاطرتر هستند، نخست کسی که امکان درس خواندن و علم اندوزی  در راه خدا برای او فراهم بود، ولی دراین عرصه کوتاهی کرد و دیگر عالمی که دیگران از سخنان او هدایت شدند، ولی خود به دلیل استفاده نکردن از علمش، به سعادت نمی‌رسد.

آیت الله حسینی بوشهری در پایان یادآور شد: برای این که در روز قیامت جزو این دو دسته نباشیم، باید از فرصت‌هایی که برای علم‌اندوزی وجود دارد، بهره کافی را برده و زمانی که امکان اداره کرسی تدریس و خطابه فراهم شد، به علم خود، عمل کنیم.

313/ 15

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha