چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
کد خبر: 294717
۶ مهر ۱۳۹۱ - ۰۴:۱۹

امام خميني (ره) به عنوان يك عالم روحاني با عمل به تقيّدات ديني و آموزه‌هاي اسلامي، در زندگي شخصي و اجتماعي خود به بركات زيادي دست يافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه از مشهد، حجت الاسلام و المسلمين فرجام در ديدار با مبلغان، اساتيد و طلاب مدرسه علميه امام صادق (عليه السلام) چناران با بيان اين مطلب كه علم و دانش، گنجينه انسان محسوب مي‌شود، گفت: مرسوم اين است كه يك شيء ارزشمند را هيچگاه رها نمي‌كنند بلكه آن را در ويترين و مخزن ويژه‌اي نگه داشته و در زمان مناسب، عرضه مي‌كنند، لذا علم براي دانش‌پژوه، گنج محسوب مي‌شود و به همين دليل بايد آن‌را محافظت و در مسيرش عرضه نمود.

مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با اشاره به قسمتي از آيه 2 سوره مباركه طلاق (و من يتق الله يجعل له مخرجا)، افزود: اين مخزن علم ديني، كليدي دارد كه خداوند متعال از آن به عنوان تقوا نام مي‌برد.

حجت الاسلام و المسلمين فرجام با اشاره به اين مطلب كه  انسان هر چه بيشتر به خداوند نزديك شود، باب و در علم و دانش زيادتري به رويش گشوده مي‌شود، تصريح كرد: با توجه به آيه «و يرزقه من حيث لا يحتسب»، خداوند متعال از آن جايي كه انسان حدس نمي‌زند و محاسبه نمي‌كند، به او روزي مي‌دهد.

وي خطاب به طلاب جوان با اشاره به آيه «وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا(طلاق/3)»، گفت: امام خميني (ره) به عنوان يك عالم روحاني با عمل به تقيّدات ديني و آموزه‌هاي اسلامي، در زندگي شخصي و اجتماعي خود به بركات زيادي دست يافت.

دبير شوراي برنامه‌ريزي مديريت حوزه علميه خراسان نسبت به رعايت مسائل اخلاقي و تربيتي، توصيه نمود: طلبه با  تقوا، بايد نسبت به عمل، رفتار، منش، سخن وگفتار و نيز احترام به اساتيد خود، دقت داشته باشد.

*حوزوي تأثيرگذار، با قرآن و اهل بيت (عليهم السلام) مأنوس است

بر اساس این گزارش، حجت الاسلام و المسلمين فرجام هم چنین در بازديد از مدرسه علميه معصوميه چناران در جمع طلاب خواهر اين مدرسه با اشاره به روایت «لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا»، گفت: مردم به دنبال زندگي خوب هستند و اين امر تنها با پيروي از قرآن و اهل بيت  عليهم السلام محقق مي‌شود.

وي خطاب به طلاب جوان گفت: هر روز مقيد باشيد كه يك آيه و يك حديث حفظ كنيد زيرا در زندگي بركات زيادي برايتان خواهد شد.

دبير شوراي برنامه‌ريزي مديريت حوزه علميه خراسان با بيان اين مطلب كه دوران تحصيل و آموزش، بهترين فصل زندگي يك طلبه است، ابرازداشت: يك حوزوي براي اثرگذاري بيشتر، بايد قرآن و كلام اهل بيت (ع)را به خوبي بفهمد.



 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha