چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

حضرت آيت الله جوادي آملي گفتند:دين ريشه و اصالت ايران اسلامی است بنابراین انجام همه امور و برنامه ها در كشور، بايد بر مبناي دين باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم له، در ديدار  استاندار قم، با  اشاره به تحقير، غارت و چپاول منابع كشور در زمان طاغوت گفتند: در دوران  رژیم گذشته كسي ايران را به حساب نمي‌آورد اما وقتي پاي اسلام، امام حسين(ع) و علما و مراجع به ميان آمدند، ايران اسلامي عظمتي دوباره پيدا كرد.

ایشان  با بيان اين كه بايد قدردان نعمت نظام و انقلاب اسلامي باشيم، تصريح كردند: تا وقتي كه  نداي "يا حسين" و كربلا در اين سرزمين طنين انداز است به همه چيز مي رسيم و همه چيز وقتي را از دست خواهيم داد كه اين ها را فراموش كنيم.

حضرت آيت الله جوادي آملي ضمن تقدير از تلاش هاي صورت گرفته براي پيشرفت و توسعه استان قم، وجود حرم مطهر كريمه اهل بيت(ع) و حوزه بزرگ علميه را مايه فخر و بركت اين سرزمين عنوان و خاطرنشان كردند:  عمران و آباداني و اهتمام جدي در جهت رفع نيازها و كمبودهاي اين خطه به عنوان آبروي اسلام و انقلاب بايد مورد توجه ويژه مسئولان قرار گيرد.

ایشان  همچنين حضور خيل عظيمي از زوار را ظرفيت مهمي براي قم دانستند  و افزودند:  بايد با گسترش امكانات ضروري، خدمات رساني مناسبي به اين زوار  و مهمانان انجام گيرد.

حضرت آيت الله جوادي آملي با تاكيد بر لزوم توجه به ساير مشكلات و نيازهاي قم، بحث بافت هاي فرسوده را مورد اشاره قرار دادند و گفتند: با توجه به زلزله خيزي استان، احياي بافت هاي فرسوده در قم و ايجاد تاسيسات جديد از جمله احداث مدرسه و مراكز فرهنگي در  داخل بافت هاي احيا شده و در كنار امامزادگان واجب التعظيم ضروري است.

در ابتدای این دیدار كرم رضا پيريايي  استاندار قم،  ضمن ابراز خرسندي از ملاقات با علما و مراجع، به جايگاه قم به عنوان "جهان شهر شيعي" و خاستگاه انقلاب اسلامي اشاره و اظهار كرد: حضور بزرگان، علما و مراجع، انگيزه مسئولان را براي خدمت به مردم مضاعف كرده است .

وي با بيان اين كه عنايت و توجه علما و مراجع عظام تقليد، زمينه توسعه روزافزون قم را فراهم مي نمايد، به اقدامات صورت گرفته در راستاي سرعت دادن به روند پيشرفت و توسعه استان، اشاره كرد و افزود: با وفاق و همدلي و تلاش و كوشش بيشتر، مسير توسعه و عمران و آباداني قم، دنبال مي شود.

به گزارش روابط عمومي استانداري قم پیریایی آمايش سرزمين را تعيين كننده مزيت ها و نقشه راهنماي استان برشمرد و خاطرنشان كرد: مديران دستگاه ها بايد با برنامه و بر محور اين سند حركت نمايند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha