به گزارش خبرگزاری حوزه،حجتالاسلام سیدعلی جامعی با اشاره به این که بر اساس مصوبه شورای عالی حوزههای علمیه تمام مدارس علمیه خواهران باید دارای هیات امنا باشند، گفت: هیات امنای برخی مدارس علمیه فعال نیستند که تصمیم داریم با تدابیری، هیاتهای امنا را در این مدارس علمیه نیز فعال کنیم.
وی با اشاره به تنگناهای مالی مدارس علمیه خواهران اضافه کرد: امیدواریم با پررنگتر شدن نقش هیات امنا در مدارس علمیه خواهران، بخش مهمی از این مشکلات برطرف شود.
رئیس اداره هیات امنا و موسسین حوزههای علمیه خواهران با اشاره به وظایف و کارکردهای هیات امنا در حوزههای علمیه خواهران، اضافه کرد: پشتیبانی از مدیر مدرسه علمیه در حل مشکلات و تنگناهای مالی مدرسه بر عهده هیات امنا قرار دارد و این هیات خود با ارتباط با خیرین منابع مالی را جذب میکنند، تا این مشکلات برطرف شود.
وی با اشاره به این که هر سه ماه یک بار جلسه هیئت امنا با حضور مدیر مدرسه علمیه تشکیل میشود، افزود: در این جلسه مدیر مدرسه گزارشی از فعالیتهای مدرسه اعلام و مشکلات را عنوان میکند تا هیئت امنا مصوباتی برای رفع مشکلات داشته باشد.
حجتالاسلام جامعی، هیات امنا را مسئول تأمین مکان و ساخت و ساز مدرسه علمیه دانسته و گفت: اعضای هیات امنا که حداقل هفت و حداکثر 9 نفر هستند، حقوقی از بابت عضویت در هیات امنا دریافت نمیکنند و با رایزنی با مراکز مختلف زمینه حضور تبلیغی طلاب و فارغالتحصیلان حوزههای علمیه خواهران را در این مراکز فراهم میکنند.
وی ادامه داد: هیاتهای امنا بر اجرای امور آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و اداری مالی و فعالیتهای مدیر مدرسه علمیه در چارچوب برنامههای ابلاغی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران نظارت عالی دارند.
رئیس اداره هیات امنا و موسسین حوزههای علمیه خواهران گفت: انتظار میرود با افتتاح مدیریتهای حوزههای علمیه خواهران در استانهای مختلف، هیاتهای امنا بیش از پیش فعال شوند.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزههای خواهران،وی افزود: از مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران خواسته شده است تا با حضور در جلسات هیات امنای مدارس علمیه ، ضمن تبیین نقش و جایگاه هیاتهای امنا، این نهادها را نسبت به وظایفشان توجیه کنند.