شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

جوانان اسلامي بايد در انتخاب همسر و عوامل شکل گيري يک ازدواج پسنديده اسلامي از سیره و روش آن دو بزرگوار الگو بگیرند، زیرا این ازدواج اوج بندگی در یک زنگی سالم است.

حجت‌الاسلام حسین اندرابی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه،  ازدواج را يک پيمان مقدس و يک رشته آسماني ذکر کرد و افزود: ازدواج قلب‌ها را به هم پيوند مي‌زند و کانون گرم خانواده را شکل مي‌دهد و زن و شوهر همديگر را آن‌گونه که باید باشد می پذیرند.

وي در ادامه با ذکر برخي روايات تاريخي اسلام و احاديث به‌ويژه در ارتباط با زندگي حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) از جوان‌ها و خانواده‌ها خواست نسبت به ترويج يک ازدواج ساده، سالم و پر از صميميت، در زندگي شان اهتمام ورزند.

حجت الاسلام اندرابی گفت :یکی از آداب پسندیده در ازدواج اسلامی ،مشورت وتبادل افکار پدر با دختر است که آگاهانه همسر آینده خود را انتخاب کند و پیامبر اسلام (ص)این اصل تربیتی، روانی رابه دقت رعایت می کردوبه امت اسلامی سفارش می کردتا پدران ومادران بدون مشورت و رضایت دختران درامر ازدواج اقدامی نکنند.

وی یکی دیگر از آداب پسندیده در ازدواج را احترام متقابل فرزندان  به پدر و مادر دانست و گفت: دختران وپسران باید این موضوع را بدانند که والدین آن‌ها آرزوی سعادت و تکامل آنها را دارند ودر امر ازدواج نباید نظرات پدر و مادر را نادیده بگیرند ودر روایت آمده است که پیامبر اسلام (ص) در ازدواج حضرت فاطمه (س) با حضرت علی (ع)با او مشورت نمود وحضرت فاطمه(س)نیزبااحترام متقابل به رای ونظر پدرگفت:ای رسول خدا تو از من سزاوارتری برای اظهار نظر و این نهایت ادب و احترام است

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: در امر مقدس ازدواج که پایه تربیت انسان های کامل است نباید به  دنبال آداب ورسومی باشند که باعث مشکلاتی برای دو طرف ازدواج شود بلکه بهتر است بیشتر از همه به ارزش های معنوی وسلامت همسر آینده‌شان توجه داشته باشند

وی افزود:متاسفانه امروزه دربسیاری از ازدواج ها این ارزش نادیده گرفته می شود و حتی بعضی ها به آدابی می پردازند که ضد ارزش های اسلامی  است و لذا مسئولیت پدران و مادران بسیار سنگین تر است و باید سعی کنند ارزشهای معنوی را درزندگی فرزندانشان گسترش دهند.

حجت‌الاسلام اندرابی یادآور شد: در عظمت شخصيت حضرت فاطمه(س) همين بس كه نبي مكرم اسلام حضرت محمد مصطفي(ص) خود را فدايي فاطمه(س) معرفي كرده است.

وي با بيان اينكه حضرت فاطمه(س) مشكل‌گشاي اميرالمومنين بود، گفت: حضرت علي (ع) هر گاه غمي بر دل داشتند با نگاه و توجه به فاطمه زهرا (س) تمام غم‌ها از دل ايشان دور مي‌شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha