به گزارش خبرگزاری حوزه، مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) در مراسم بازدید حجتالاسلام و المسلمین فرخفال مدیر حوزه علمیه استان قم از این مدرسه، گفت: این مدرسه، پیش از این به عنوان مدرسه خوابگاهی فعالیت می کرد، ولی با آغاز سال تحصیلی جدید به آموزشی تغییر وضعیت داده و هم اکنون 162 طلبه در پایههای اول تا ششم، در این مدرسه مشغول تحصیل هستند.
حجتالاسلام داود عباسی افزود: حدود یک سوم از طلبهها در مدرسه اقامت دارند و از امکانات مدرسه به صورت شبانهروزی بهرهمند هستند.
وی ادامه داد: در این مدرسه 25 نفر از اساتید در 4 گروه علمی، فقه، اصول، ادبیات و معارف و دروس عمومی مشغول تدریس هستند و به صورت ماهانه نیز جلساتی را برای رفع مشکلات آموزشی طلاب برگزار میکنند.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) یکی از برنامههای این مدرسه را ارائه مشاوره آموزشی به طلاب اعلام کرد و گفت: در راستای پیشرفت علمی و تحصیلی طلاب، معاونت آموزشی مدرسه بنا دارد خدمات مشاوره آموزشی را به طلاب ارائه دهد و طبق این برنامه طلاب هر ماه یکبار در این برنامه شرکت کرده و ضمن بررسی وضعیت تحصیلی خود، از مشاوره کارشناسان در رابطه با نحوه تحصیل و بهرهگیری از مباحث استفاده میکنند.
حجتالاسلام عباسی، یکی از مشکلات آموزشی را کم رنگ شدن برخی از شیوههای سنتی حوزه از جمله مباحثه عنوان کرد و گفت: متاسفانه این سیره سلف حوزههای علمیه در حال حاضر کمرنگ شده است که معاونت آموزش مدرسه علمیه امام صادق(ع) برای رفع این کمبود، طلاب را موظف کرده تا روزانه برای هر درس یک ساعت به مباحثه پردازد.
وی با اشاره به فعالیت های تهذیبی مدرسه علمیه امام صادق(ع) اظهار داشت: یکی از برنامههای تهذیبی این مدرسه برگزاری جلسات هفتگی درس اخلاق است؛ به طوری که جلسه درس اخلاق آیتالله شاهآبادی دوشنبه شبها به صورت هفتگی در این مدرسه برگزار میشود و در این مدت کوتاه با توجه به استقبال طلاب، اثرات و برکات فراوانی به دنبال داشته است، همچنین بنا داریم جلسات اخلاق ویژه طلاب هر پایه تحصیلی را برگزار نماییم و برای بهرهمندی بیشتر طلاب از مباحث اخلاقی، به صورت ماهانه از محضر اساتید اخلاق حوزه استفاده کنیم.
حجتالاسلام عباسی همچنین با اشاره به تشکیل گروه قرآن و عترت در مدرسه علمیه امام صادق(ع)، خاطرنشان ساخت: گروه قرآن و عترت این مدرسه دورههای آموزشی و روانخوانی و تجوید و قرآنپژوهی را برای طلاب همه پایهها برگزار میکند.
وی در پایان یادآور شد: برای تسلط طلاب به مسایل احکام، کارگروه احکام تشکیل شده است و طلاب با شرکت در جلسات آن، با مسایل و احکام مبتلا به آشنا میشوند.