به گزارش خبرگزاری حوزه، امام جمعه سبزوار شب گذشته در گردهمایی طلاب و فضلای سبزواری مقیم حوزه علمیه قم، به نقش حوزههای علمیه در حفظ اسلام اشاره کرد و گفت: در عرصه حفظ دین، بزرگترین مسئولیت بر عهده حوزه میباشد و این مسئله تنها به دوره غیبت کبری مربوط نمیشود.
وی با اشاره به زمان ائمه (ع)، اظهار داشت: البته در آن زمان حوزه با این ساز و کار وجود نداشت؛ ولی شاگردان ائمه اطهار (ع) عهدهدار این رسالت سنگین بودند.
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمی خاطرنشان کرد: امروز حوزههای علمیه و روحانیت وظیفه حفظ دین را بر عهده دارند.
امام جمعه سبزوار با اشاره به مجاهدت روحانیت برای حفظ دین، افزود: امام (ره) در زمانی که در نجف اشرف بودند، موقعی که خبر شهادت فرزندشان حاج آقا مصطفی را به ایشان دادند آن را از عنایات خفیه الهی برشمردند.
وی همچنین به سالروز کشتار حجاج ایرانی در مکه اشاره کرد و گفت: این جنایت بزرگ با مدیریت آمریکا و به دست آل سعود رقم خورد.
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمی تاکید کرد: دنیای استکبار به ویژه آمریکا از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به اصل اسلام کوتاهی نمیکنند.
امام جمعه سبزوار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که مشروعیت نظام اسلامی ایران با ولیفقیه است، گفت: اینکه ما دولت را قبول داریم و آن را مشروع میدانیم به آن دلیل است که ولیفقیه آن را تأیید میکند؛ در غیر این صورت نمیتوان آن را مشروع دانست.
* سبزوار؛ نیازمند حضور روحانیون
وی در ادامه به سخنان رهبری در جمع مردم خراسان شمالی اشاره کرد و گفت: از جمله تأکیدات مقام معظم رهبری در این سخنان، تبلیغ و هجرت طلاب به مناطق تبلیغی است؛ امروز سبزوار نیازمند حضور طلاب و فضلای حوزه برای نشر معارف ناب اسلامی است و امکانات لازم برای حمایت از مبلغان آماده است.
امام جمعه سبزوار یاد آور شد: باید کسانی که به عنوان مبلغ در جمع مردم حضور مییابند از لحاظ دانشی و تواناییهای تبلیغی در جایگاه خوبی قرار داشته باشند تا در این عرصه با مشکلات احتمالی روبرو نشوند.
* لزوم اجرای اقتصاد مقاومتی در حوزه
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمی همچنین به تأکید رهبرمعظم انقلاب بر اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری تأکید کردند باید اقتصاد مقاومتی در جامعه و به ویژه در حوزه رواج یابد؛ چراکه با اقتصاد مقاومتی میتوان استقلال حوزه را حفظ کرد.
وی در پایان به بخشهایی از وصیت امام علی(ع) در نهجالبلاغه اشاره کرد و ابراز داشت: از جمله مواردی که امیرالمؤمنین (ع) ما را به آن وصیت کردهاند، تکیه کردن به خداوند و دوری از مسائل مادی و غیرالهی است؛ ما در زندگی خود با مسائل مثبت و منفی فراوانی روبرو هستیم که برای به سعادت رسیدن خود و جامعه باید ابتدا نکات مثبت را در خود ایجاد و تقویت کنیم تا به سعادت اجتماع برسیم.