علیرضا احمدلو در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اعلام این خبر گفت: طی شش ماه گذشته 50 بانک خودگردان نرم افزارهای علوم اسلامی و انسانی مرکز نور در 18 کشور دنیا با هدف خدماتدهی فرهنگی به مؤسسات و مراكز پژوهشی و نهادهای فرهنگی خارج از کشور تاسیس شده است.
وی افزود: بانک خودگردان نرم افزارهای علوم اسلامی، در واقع به در اختیار قراردادن یک دوره کامل از محصولات تولیدی این مرکز جهت استفاده محققین و پژوهشگران موسسات و نهادهای فرهنگی فعال خارج از کشور اطلاق می شود.
احمدلو ادامه داد: این بانک های خودگردان نرم افزاری در کشور های هندوستان، عراق، پاکستان، اندونزی، افغانستان، بنگلادش، ایتالیا، ترکیه، لبنان، مالزی، آذربایجان، اسلوونی، تانزانیا، تایلند، قرقیزستان، مالی، مصر و میانمار همچنین پنج بانک در کشورهای ترکیه، موریتانی، آلمان، نروژ و قزاقستان تکمیل و به روز رسانی شد.
مدیر بخش خدمات بین الملل مرکز تحقیقات کامپیوتر علوم اسلامی با اشاره به این که شرکت در نمایشگاههای بین المللی، مهمترین عامل برای درخواست مسلمانان کشورهای اروپایی به منظور راهاندازی نمایندگی و یا بانکهای اطلاعات خودگردان است، ادامه داد: از آنجا که موج اسلامخواهی و گرایش به سوی اسلام هر روز گستردهتر و فراتر از مرزهای جغرافیایی کشورها میرود، استقبال از تولیدات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی روز به روز بیشتر میشود.
وی خاطرنشان کرد: بخش خدمات بین الملل مرکز نور در سال 90 اقدام به تاسیس 65 بانک خودگردان نرم افزارهای علوم اسلامی و انسانی در 22کشور و پشتیبانی و تکمیل 35 بانک در 10 کشور را مدیریت کرده است.
احمد لو یادآور شد: این مرکز آمادگی دارد برای کلیه موسسات و نهادهای فرهنگی اسلامی خارج از کشور به صورت رایگان بانک خودگردان نرم افزاری اسلامی و انسانی را راه اندازی نماید ، موسسات و نهادها فرهنگی اسلامی خارج از کشور می توانند با شماره تلفن 02512120148 جهت تکمیل فرم درخواست تاسیس بانک خودگردان نرم افزارهای علوم اسلامی اقدام نموده و پس از بررسی شرایط، این مهم انجام خواهد پذیرفت.
17/313