به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت الاسلام والمسلمين مرتضي آقا تهراني، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ، در نشستی از سلسله نشست های راهبردی سبک زندگی در قرارگاه فرهنگی ولی امر مشهد گفت:اولین اولویت که مطرح شد تعمیق موسسات مراکز دینی و حوزه ها ی علمیه بود که به شکل جدی به اصلاح سبک زندگی بپردازند.
رئیس کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اصلاح سبک زندگی یکی از اولویت ها و دغدغه های کمیسیون فرهنگی در مجلس است ، افزود: سبک زندگی آمریکایی که با عقاید فردی مشکل ندارد اگر با سیاست و اقتصاد کاری نداشته نباشد حتی اگر در خیابان ها نماز جماعت بخوانند مشکلی ندارد فقط نباید دیانت آنها با سیاست متضاد باشد .
وی در این باره توضیح داد: آنچه که دولت مردان غربی از ادیان به خصوص دین اسلام در کشورهای خود انتظار دارند این است که این دین به هیچ یک از مسائل سیاسی و فرهنگی آنها کاری نداشته باشد، که متاسفانه افرادی در کشور های اسلامی دچار غرب زدگی شده به این موضوع اعتقاد دارند که یکی از دلایل غرب زدگی آنها مسئله جدایی دین از مسائل اجتماع در موضوعات است.
حجت الاسلام و المسلمین آقا تهرانی خاطر نشان کرد: باید سبک زندگی اسلامی را دوباره در جامعه خود زنده کنیم و امر به معروف و نهی از منکر را که امروز در جامعه کمتر شده یا به فراموشی سپرده شده است جزء ارزش های سبک زندگی اسلامی کنیم و این یک وظیفه همگانی است و در رأس وظیفه مجلس است .
وی تصریح کرد: امروز یکی از مطالبات رهبری از ما ارائه سبک زندگی است و اگر این مطالبه نیز خواسته مردم شود یعنی مردم سبک زندگی اسلامی را بخواهند ، دیگر هیچ کس نمی تواند مانع اجرایی شدن آن شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره اهمیت نقش حوزه های علمیه در اجرایی شدن فرمایشات رهبری با موضوع سبک زندگی اشاره کرد و افزود: وظیفه تمام حوزه های علمیه در تمامی شهرها به خصوص قم و خراسان این است که آن را دغدغه خود قرار دهند ، زیرا حضور حوزه های علمیه نقش اساسی در اصلاح سبک زندگی خواهند داشت، این را طلبه ها جزو وظیفه خود بدانند.
وی در پاسخ به این سوال که راهبردهای سبک زندگی در این عرصه چیست؟ گفت: از موازی کاری و دوباره کاری در این عرصه پرهیز کنیم ، به کتابهای بزرگان در قالب آداب زندگی مراجعه کنیم و از منابع دینی استفاده کنیم نه آنچه را که غرب درگذشته و امروز معرفی کند.
حجت الاسلام و المسلمین آقاتهرانی ادامه داد: سبک زندگی اسلامی را باید از قرآن کریم، سنت پیامبر اکرم (ص) که بهترین راه سبک زندگی را به مانشان داده اند استخراج کنیم و از آنها به خوبی استفاده کنیم و سبک زندگی دینی نوعی فرهنگ شود.