به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمين ابوالحسن نواب در رابطه با تأسيس مركز آموزش مجازي دانشگاه اديان و مذاهب اظهار داشت: نظر به استقبال فراواني كه از فضاي علمي شهر قم به خصوص فضاي حوزوي و دانشگاهي اين شهر و رشتههاي خاص دانشگاه اديان و مذاهب وجود دارد و افراد زيادي در داخل و خارج از كشور نسبت به ادامه تحصيل در اين دانشگاه ابراز علاقه كردهاند و با توجه به كمبود امكانات قم از قبيل تأمين خوابگاه و ... دانشگاه اديان و مذاهب اقدام به تأسيس مركز آموزش مجازي نمود تا علاقهمنداني كه شرايط رفت و آمد يا مهاجرت به قم را ندارند نيز بتوانند در اين دانشگاه به ادامه تحصيل بپردازند.
وی راهاندازی مركز آموزش مجازي را گامي بلند در تحقق اهداف دانشگاه دانست و اظهار كرد: دانشگاه اديان و مذاهب اهداف بلند و والايي دارد و يكي از راههای رسيدن به اين اهداف جذب حداكثری دانشجو است درحاليكه همه افراد شرايط تحصيل حضوری در دانشگاه را ندارند؛ به همين دليل با تحصيل در دورههای مجازی میتوانند به هدف خود رسيده و دانشگاه نيز به اهداف خود نزديكتر ميشود.
رئيس دانشگاه اديان و مذاهب با اشاره به رشتههاي مركز آموزش مجازي تصريح كرد: در مرحله اول، اين مركز در چهار رشته شيعهشناسي، مطالعات تاريخ تشيع، مذاهب فقهي و مذاهب كلامي و به زبان فارسي دانشجو ميپذيرد و در سالهاي آينده بر تعداد رشتههاي آن افزوده شده و قصد بر اين است كه دروس به زبانهاي عربي و انگليسي نيز ارائه شود.
وی با بيان اينكه زيرساختهاي لازم براي تحصيل در دورههاي مجازي فراهم شده است، تأكيد كرد: از ابتداي امسال زيرساختهاي لازم براي تأسيس مركز آموزش مجازي و برگزاري دورههاي اين مركز فراهم و بيش از 30 درصد دروس رشتهها تأمين شدهاند ضمن اينكه امكانات سختافزاري و نرمافزاري اين مركز هم آماده شده است.
حجت الاسلام والمسلمین نواب شروع ثبت نام دورههاي آموزش مجازي را اوايل آذرماه اعلام و خاطر نشان كرد: اطلاعرساني برگزاري دورههاي مركز آموزش مجازي از اواخر آبان ماه آغاز شده و ثبت نام اين دوره از اوايل آذر ماه خواهد بود و شروع دوره نيز از اوايل زمستان سال جاري ميباشد.
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب با بيان اينكه تحصيل در دورههاي مجازي به صورت فراگير است، يادآور شد: كليه كساني كه داراي مدرك كارشناسي يا سطح دو حوزه هستند، ميتوانند در دورههاي مركز آموزش مجازي ثبت نام نموده و پس از احراز شرايط در نيمسال اول تعدادي واحد اخذ نمايند كه اگر در پايان نيمسال اين واحدها را با موفقيت پشت سر بگذارند، به ادامه تحصيل ميپردازند.
وي تصريح كرد: با توجه به ظرفيت بالايي كه دانشگاه اديان و مذاهب از نظر اعضاي هيئت علمي و اساتيد دارد، اكثر اساتيد دورههاي مجازي نيز همان اساتيد دورههاي حضوري هستند و التبه تعدادي استاد از خارج دانشگاه نيز در اين دورهها حضور خواهند داشت، ولي از لحاظ اساتيد و دروس هيچ تفاوتي ميان دانشجويان حضوري و مجازي وجود ندارد.