وي با اشاره به بخشی از منویات مقام معظم رهبری افزود: حساسيت اقتصادي طوري شده است كه رهبر انقلاب اسلامي چند سال اخير را به همين نام ها نامگذاري كرده اند.
وی اظهار داشت: ايران هفدهمین كشور اقتصادي است, ولي اين اقتصاد چون مورد هجوم دشمنان بوده, بيماري ها يي از قبيل تورم ، گراني و بيكاري را دنبال دارد كه وضعيت سخت معیشتي را برای مردم به وجود آورده است.
موسوي اظهار داشت: سوالات زيادي از نظر تورم و گراني ها براي عموم پيش آمده است كه مي توان به دو علت عمده ي داخلي و خارجي اشاره كرد.
وي خاطر نشان كرد: ضعف مديريت اولین دلیل است که ريشه ساختاري در تورم داخلي دارد و بايد بر روي مديريت كنترل اساسي صورت بگيرد كه شاهد هستيم واردات جايگزين توليدات داخلي شده و اكثر پول هايي كه هزينه مي شود، صرف سفرهاي خارج از كشور و خريد ماشين هاي لوكس خارجي مي شود.
اين كارشناس مسايل سياسي و عقيدتي افزود: وابستگي شديد به قيمت نفت معضلاتي را به وجود آوده است كه اخيرا قيمت آن در حال نوسانات شديدي مي باشد.
موسوي نقدینگی را دومین عامل این مشکلات برشمرد و ادامه داد: در ايران پول هايي كه در اختيار مردم قرار گرفته زياد است و از همين رو چشم و هم چشمي زياد شده و خريد هاي بيش از حد نيز گسترش پيدا كرده است.
كارشناس مسايل سياسي و عقيدتي سپاه كرمانشاه در پاسخ به اين سوالات كه چه كار كنيم اين معضلات را پشت سر بگذاريم خاطر نشان كرد: بايد به سخنان امام خميني(ره) اكتفا كنيم و خود كفا شويم.
وي افزود: بايد به گفته ي امام خميني(ره) احترام نهيم و از محاصره نترسيم چرا كه محاصره كمك به شكوفايي ذهن خواهد شد و در ادامه هر آنچه را كه نياز داريم خريداري كرده و از اسراف بپرهيزيم.