یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مراسم هشتمین سالگرد ارتحال آیت الله سعادت پرور(پهلوانی) ، شب گذشته ، در مسجد اعظم قم ، با حضور علما، فضلا، مردم و زائران حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در این مراسم، با اشاره به مراتب سیر و سلوک عرفانی، خاطرنشان کرد: علم الهی، اراده وجودی حق تعالی است و وجود ما در قبضه الهی است.

وی افزود: در عرفان، همه نظرها به سمتی سوق پیدا می کند، که اشارتی وجود دارد و کسانی که بنده باشند، این حقایق  را می بینیند و نجواها را به جان دل، گوش می دهند؛ این عالم، سخن خداوند است و خداوند با ساخت این جهان، با بندگانش سخن گفته است.

امام جمعه موقت تهران، خاطرنشان کرد: زبان و رفتار هر یک از ما پیام دارد؛ اخلاق، ادب و ایثار هر یک از ما می تواند مبلغ دین باشد؛ مبلغ دین می تواندعمر مردم را جلا داده و خدا را خریدارش کند؛ کسی که خود راخلق نمی داند، بی ارزش است و خداوند، خریدار مال بی ارزش نیست.

وی گفت: دعا و درک فقر، انسان را ارزشمند تر می کند، مبلغین دین، دلها را جلا می دهند؛ درجات تبلیغ از دعوت الی الله آغاز می شود و نه خود؛ پس اگر او درمرحله اول، خود را کنار زد و در گفتار و رفتارش مراقبت داشته باشد، اهل سلام و صلاح و تسلیم می شود و می تواند اهل ذکر باشد که قطعا باید ذکر در معنا و عمل محقق شود.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی خاطرنشان کرد: انسان با دو بال امید و خوف به نزد خداوند به پیش می رود و به هر میزان که به خدا نزدیک می شود، در محضر الهی کوچک تر و سر به زیر تر می شود و به همین دلیل است که عالمان ربانی ما از جمله آیت الله  سید علی آقا قاضی، شاگرد بزرگ ایشان آیت الله طباطبایی و آیت الله سعادت پرور و آیت الله بهجت و بهاء الدینی و... همیشه این تواضع را با خود داشتند.

وی گفت: آیت الله سعادت پرور، همیشه تحصیل را در کنار علم اندوزی در خود بارور می کرد؛ و همیشه می گفتند که مردم ایران چون، زیر پرچم امام حسین(ع) رفتند به همین دلیل از همه طوفان ها و هجمه ها در امان ماندند.

خاطرنشان می شود:آيت الله علي پهلواني تهراني (سعادت پرور)، در سال 1305 هجري شمسي در تهران تولد يافت. وي از نوجواني در محضر اساتيد بزرگي مانند شيخ محمد زاهد، آيت الله حاج شيخ علي اكبر برهان، آيت الله العظمي مرعشي نجفي، آيت الله العظمي بروجردي و حضرت امام خميني(ره) حاضر شد و تا مرحله اجتهاد پيش رفت.

از آنجا كه وي به مباحث اخلاقي- عرفاني و طي مراحل سير و سلوك علاقه فراواني داشت، مدت چهل سال در محضر علامه طباطبايي حضور يافت.

 آيت الله پهلواني به واسطه انجام دستورات اخلاقي و درك فيوضات روحاني مرحوم علامه، به درجاتي از عرفان و معنويت دست يافت كه پس از رحلت علامه طباطبايي، برخي از شاگردان آن استاد فرزانه، با اصرار فراوان، خوشه چين اخلاق و عرفان آيت الله پهلواني شدندو ايشان در طول حيات خود، شاگردان بسياري را تربيت كرد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha