جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 300040
۲۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۸

دومین نشست خانواده معتقد با موضوع "روش‌های انتقال مفاهیم دینی به خانواده" به مناسبت هفته پژوهش در مدرسه علمیه حضرت زینب (سلام الله علیها) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري حوزه از مشهد، حجت الاسلام نخاولی، از اساتيد حوزه علميه خراسان در این جلسه که امروز در مشهد  برگزار شد، با تأکید بر اهميت تربیت دینی،‌ تلویزیون را رقیب مادران در تربیت دینی فرزندان عنوان كرد.

وي گفت:‌ منشأ رفتارهای انسان،‌ خلقیات و منشأ خلقیات، تفکرات او بوده و‌ بر این اساس هیچ رفتاری در انسان یافت نمی شود که ریشه در خلقیاتش نداشته باشد.

این استاد حوزه با بيان اين كه نقطه آغاز تربیت دینی، پررنگ نمودن امور فطری در زندگی فرزندان است،‌ ابرازداشت: اين امر، همان شیوه‌ای است که پیامبر اسلام (ص) برای تربیت دینی مردم از آن بهره گرفته اند.

حجت الاسلام نخاولی با تصريح بر اين مطلب كه یکی از بهترین شیوه‌های انتقال مفاهیم دینی به فرزندان،‌ توجه به قصه و داستان است،‌ گفت: القاء مفاهیم به صورت غیرمستقیم،‌ همانندسازی شخصیت‌ها و ايجاد محبت با استفاده از شخصیت‌های مثبت،‌ از ويژگي‌هاي داستان است

وی با تأکید بر جذابیت قصه و داستان برای کودکان، یادآورشد: برخی مواقع والدين در تربيت فرزندان، كم كاري مي‌كنند و با بي‌حوصلگي و بدون توجه به اهميت آن، این وظیفه بر عهده رسانه گذاشته مي‌شود.

اين استاد حوزه و دانشگاه به اهميت ويژه نقش عبادت در تربيت ديني اشاره و خاطر نشان كرد: پایه های ساختمان عبادت،‌ اخلاق و ستون این ساختمان،‌ عقاید است.

وی در پایان تصريح كرد: اگر ساختمان عبادت فرزندان بدون پی و ستون،‌ ساخته شود،‌ یا فرو می ریزد و یا عمل عبادی آنها با ریا همراه خواهد شد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha