وی با بیان این که خرافهزدایی کار دشواری است، افزود: خرافه مصادیق متعددی دارد و نفی و اثبات آن کار سادهای نیست؛ زیرا بسیاری از خرافات جزو بحثهای مردمی شده و میان آنان جا باز کرده است.
این محقق و پژوهشگر حوزوی با بیان اینکه دشمن در صدد ترویج خرافات در میان توده مردم است، اضافه کرد:
اگر معارف دین را به صورت زلال و ناب به مخاطبان عرضه کنیم، به طور طبیعی خرافات کم خواهد شد؛ بنابراین باید سخنان دینی ما محکم و مستدل باشد و به اقتضای مخاطبان به صورت روان بیان شود.
وی با اشاره به این که برخی از مردم به ویژه نسل جوان در مسائل دین اشکال دارند، اظهار داشت: باید اصول اعتقادی را درست و عمیق تبیین کنیم و آن گاه انتظار دینداری داشته باشیم.
حجت الاسلام بحری، تعمیق باورهای دینی را یکی از راه های مبارزه با رواج خرافات عنوان کرد و گفت: خانواده ها مخاطب ائمه جماعات مساجد هستند؛ باید با آنها ارتباط برقرار کرد و این مسائل را به آنان یادآور شد.
وی ادامه داد: ترویج فرهنگ مطالعه یکی دیگر از راه هایی است که مبلغ میتواند در مبارزه با خرافات انجام دهد، البته رسانهها در این امر نیز تأثیرگذارند.
این محقق و پژوهشگر با اشاره به این که باید با ظرافت و لطافت خاصی خرافات را برای مردم بیان کرد، اضافه کرد:
ترویج فرهنگ پرسش و پاسخ یکی دیگر از راه های مبارزه با است؛ زیرا تهذیب و دوری از هوای نفس لغزشگاههای فکری انسان را کم میکند و خرافات را در جامعه کاهش می دهد.