به گزارش خبرگزاری حوزه، محمود علی رکنی، امروز (سه شنبه 26 دی)در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت هفته هوای پاک برگزار شد، با اشاره به اینکه ما تلاش می کنیم مفاهیم دینی و مذهبی در بستر اقدامات زیست محیطی، طراحی و تدوین شود، عنوان کرد: ما ارتباط مستمر با حوزه های علمیه داریم با این هدف که بتوانیم جنبه های پژوهشی و علمی که در این اماکن مقدس وجود دارد به سمت محیط زیست هدایت کنیم و محیط زیست را نیز در قالب مفاهیم دینی و مذهبی مطرح کنیم.
رکنی ادامه داد: کاشت درخت و حفاظت محیط زیست در اسلام توصیه شده است و تا با مفاهیم دینی همراه نباشد ضمانت اجرایی پیدا نمی کند و باید این را بپذیریم که محیط زیست وقتی می تواند پررنگ باشد که مبلغان و مروجین مذهبی ملاحظات زیست محیطی را در برنامه های کاری خود ملاحظه کنند.
وی با بیان اینکه ما در حوزه محیط زیست هر هزینه ای کنیم سرمایه گذاری است، خاطرنشان کرد: نیاز است که فضای معنویت و مفاهیم دینی را تقویت کنیم تا از دستاوردهای مناسب آن بهره مند شویم.
مدیر کل محیط زیست استان قم در ادامه اظهار داشت: دانشنامه محیط زیست در حال تدوین است و موافقت نامه ای نیز با جامعة المصطفی العالمیه منعقد شده تا تعاملات ما با حوزه های علمیه بیشتر شود.
رکنی افزود: تلاش می کنیم تا پایان نامه های حوزوی و دانشگاهی را به فضای مذهبی محیط زیست هدایت کنیم تا در این خصوص به طور اساسی عمل شود تا بتوانیم از محیط زیست به نحو شایسته محافظت کنیم.