شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

بدون شک با ترویج وقف در رابطه با حوزه های علمیه می توان به خودکفایی مالی آن ها کمک کرد تا با حفظ استقلال، هر چه بیشتر در خدمت دین و مردم باشند.

حجت الاسلام و المسلمین حمید ملکی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: مساله وقف و موقوفات در طول تاریخ اسلام و تشیع، برکات و دستاوردهای فراوانی به همراه داشته است که باید این برکات را برای مردم بیان کرد.

وی با اشاره به این که سنت حسنه وقف ریشه در باورهای اسلامی دارد، گفت: مردم از طریق این سنت نبوی به ثواب و اجر ماندگار می رسند؛ به طوری که خیرات و برکات آن پس از مرگ نیز نصیب آنان می شود.

مدیر مدرسه علمیه معصومیه قم با تاکید بر این که سنت وقف در رشد و توسعه اجتماعي ، فرهنگي و دینی جامعه نقش بسزایی دارد، افزود: وقف از مصاديق بارز احسان و خيرخواهي و یکی از ماندگارترین صدقات است كه در نتيجه تعاليم انبياي الهي از گذشته هاي بسيار دور تاريخ، به وجود آمده و در عرصه حيات انساني به صورت پديده اي اجتماعي براي همه نسل ها به وديعه گذاشته شده است.

وی افزود: باید نسبت به ترویج موقوفات مربوط به حوزه ها و مدارس علمیه که از درون آن ها شخصیت های دینی تراز اول رشد کرده اند، توجه ویژه ای داشت و به شناسایی و ساماندهی هر چه مطلوب تر آن ها اهتمام ورزید.

حجت الاسلام و المسلمین ملکی در پایان خاطرنشان کرد: بدون شک با ترویج وقف در رابطه با حوزه های علمیه می توان به خودکفایی مالی آن ها کمک کرد تا با حفظ استقلال، هر چه بیشتر در خدمت دین و مردم باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha