به گزارش خبرگزاری حوزه،آیت الله هاشمی شاهرودی درديدار استاندار قم و هيئات رئيسه دانشگاه هاي قم در سخنانی اظهار داشت: فعاليت هاي خوبي در زمينه اسلامي شدن دانشگاه ها انجام گرفته است، ولي عليرغم فعاليت هاي موثر انجام گرفته، نيازمند تحولات اساسي و عميق در رشته هاي علوم انساني هستيم .
عضو خبرگان رهبری انجام كارهاي علمي محتوايي و مديريت علمي قوي را لازمه اين امر دانست و خاطرنشان كرد: بايد تلاش شود تا معارف اسلامي به شكل محتوايي و جوهري در دانشگاه ها وارد شود تا با جايگزيني كتب اسلامي از متفكران حوزوي و دانشگاهي بتوان برتري علوم اسلامي در همه رشته ها را به اثبات رساند.
آیت الله هاشمی شاهرودی تصريح كرد: احياي تفكر و انديشه هاي امام خميني(ره) و انديشمندان بزرگ در زمينه حوزه و دانشگاه، مي تواند در تحول علوم انساني و توليد علم مفيد و راهگشا باشد.
وي افزود: همين نگاه و جهان بيني بايد در حوزه هاي علميه نيز احيا شود تا با پرورش بزرگاني مانند شهيد بهشتي و شهيد مطهري، جامعه را از وجود آنان بهره مند كرد.
عضو هیات رییسه ظرفيت هاي بالقوه فرهنگي قم را مورد توجه قرار داد و گفت: حوزه علميه و مراجع بزرگوار از مهم ترين ظرفيت هاي قم به عنوان ام القراي جهان اسلام به شمار مي رود كه بايد از آن ها به بهترين نحو استفاده و به دنيا معرفي كرد.
وي تاكيد كرد: پياده كردن فرهنگ اسلام ناب محمدي و اهل بيت(ع) بايد هدف جدي همه نهادها باشد.
آیت الله هاشمی شاهرودی همچنين با اشاره به روند مثبت فعاليت هاي عمراني در قم، از تلاش ها و زحمات استاندار قم قدرداني كرد.
استاندارقم نیز در اين ديدار ضمن ارائه گزارشي از روند توسعه و پيشرفت استان، اظهار كرد: به فضل الهي و با همت و تلاش جدي بخش هاي مختلف اجرايي، عمران و آباداني قم با سرعت و شتاب مناسبي در حال پيگيري است.
وي با بيان اين كه قم در دولت هاي نهم و دهم مورد توجه ويژه قرار گرفته است، افزود: پروژه هاي سفر پر خير و بركت مقام معظم رهبري و مهر ماندگار دولت، فرصت مغتنمي را در راستاي سرعت دادن به روند توسعه و جبران عقب ماندگي هاي گذشته قم به وجود آورده است.
پيريايي همچنين تدوين آمايش آموزش عالي استان را به عنوان يك امر مهم و ضروري در حوزه فرهنگي ، مورد اشاره قرار داد و افزود: راهبردهاي كلان و اساسي استان در اين بخش با استفاده از نقطه نظرات و رهنمودهاي علما و صاحب نظران حوزوي و دانشگاهي طراحي خواهد شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی استانداری قم،وي تاثيرگذاري در سطوح ملي و بين المللي را از مهم ترين شاخصه هاي دانشگاه هاي قم برشمرد و افزود: قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامي و مركز توليد و نشر معارف اسلامي، مي تواند نقش ويژه اي را در شكل گيري ديپلماسي علمي و ساير مباحث فرهنگي و ديني كشور و جهان اسلام داشته باشد.