به گزارش خبرگزاری حوزه، مسئول نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در قم، امروز پنجشنبه در این همایش که سالن همایش های مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، با اشاره به ویژگی های تحریرالوسیله، گفت: در میان کتاب های امام، تحریرالوسیله نسبت به همه کتاب های فقهی و فتوایی ایشان، حتی نسبت به کتاب های فقهی دیگر علمای بزرگوار از اهمیت خاصی برخوردار است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی ادامه داد: تحریرالوسیله با توجه به جامعیت و دارا بودن نوآوری های ارزشمند و برخورداری از مسایل مستحدثه، یکی از کتاب های مهم و ماندگار فقه شیعه به شمار می رود به همین دلیل بیش از 100 جلد شرح و تعلیقه بر آن توسط مراجع عظام، علما و مدرسین نوشته شده است.
مسئول نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در قم خاطرنشان کرد: تاکنون درباره تحریرالوسیله 162 جلد کتاب منتشر شده و تعداد زیادی از این کتاب ها هنوز به چاپ نرسیده است، همچنین برای اولین بار نرم افزار تحریرالوسیله تهیه و در بین طلاب توزیع شده است.
وی با طرح سئوالاتی چون تحریرالوسیله در چه جایگاهی در حوزه قرار دارد؟، چند مدرسه علمی و تخصصی برای نشر اندیشه ها و افکار امام در همه ابعاد فقه و اصول و کلام و فلسفه تاسیس شده است؟، تاکید کرد: باید بیش از این به تبیین اندیشه های امام خمینی پرداخته شود.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی با اشاره به این که چند پایان نامه در حوزه علمیه قم در زمینه کتب حضرت امام(ره) داریم؟، گفت: شاید تنها 5 درصد پایان نامه ها در این زمینه مربوط به فارغ التحصیلان حوزوی است که نیاز به ترویج و کمک دارد؛ باید از زوایای علمی امام بهره برده شود.
مسئول نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در قم در پایان ابراز داشت: این موسسه آمادگی دارد تا در زمینه گسترش اندیشه ها و افکار علمی و فرهنگی امام خمینی(ره) با محققان و نهادها همکاری نماید.
برپایه این گزارش، رونمایی از نرمافزاری حاوی متن تحریرالوسیله و شروح و تعلیقات آن، که شامل 162 جلد کتاب می باشد و تجلیل از اساتیدی که بر این اثر ارزشمند تعلیقه، شرح و یا مستند نوشتهاند و نیز مترجمان آن، از جمله برنامه این همایش بوده است.
انتهای پیام/