دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه گفت: وحدت در بین مسلمانان امری ضروری بوده و دارای نقشی انکار ناپذیراست که نمود این مهم را میتوان در هفته وحدت به تماشا نگریست. حضرت محمد(ص) به عنوان حلقه وصل اتحاد مسلمانان بوده و متاسفانه دشمنان نیز در صدد ضربه زدن به این رکن اساسی دین هستند که تهيه فيلمها و کتابهایی عليه بزرگترین شخصیت اسلام یعنی پيامبر اکرم در این راستا است
حجتالاسلام و المسلمین اختری با اشاره به هتاکیهای صورت گرفته نسبت به پیامبر(ص) و موضعگیریهای مسلمانان در برابر این گناه نابخشودنی اظهار داشت: به عقیده من مقابله ای که صورت گرفته، در برابر بزرگی این گناهی که صورت گرفته بسیار ناچیز بوده است.
وی افزود: این حرکت غیر انسانی، غیر اخلاقی و غیر اجتماعی بوده که مجموعه جنایت کاران در این توطئه دست دارند، چه آنهایی که الان به صورت فیلم ظاهر شده، چه آنهایی که قبلا بوده است و چه آنهايي که باز هم ممکن است ادامه پیدا کند. بنا بر اين جوابهای داده شده کافی نبوده، زیرا ممکن است جنایات دیگری انجام بگیرد.
وی در خصوص موضعگیریهای مجمعجهانی اهلبیت(ع) افزود: مجمع جهانی اهلبیت(ع) چند بیانیه عليه توهين به پيامبر صادر کرد و اعلام کرد، کشورهای مسلمان با توجه به امکاناتی که دارند، میتوانند در مقابل کشورهایی که از توهين کنندگان به پيامبر حمایت میکنند، مقابله کنند.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) گفت: اکنون توهين به مقدسات حتی در کشورهای غربي غیر قانونی است. یعنی اقدام اهانتآمیز به پیامبر اکرم (ص) در کشورهای خودشان حتی طبق قوانین بین المللی ممنوع است و آقای بان کی مون اعلام کرد این موارد جزو آزادی بیان نیست.
حجتالاسلام والمسلمین اختری خاطرنشان کرد: آزادی بیان این قبيل توهين ها را در بر نمیگیرد و این یک واقعیت است، لذا کشورهای اسلامی می توانند این دولت ها را تحت فشار قرار بدهند. حتی اتاق های بازرگانی کشور های مسلمان هم می توانند فشار بياورند و کالاهای کشورهایی که در توهين به پيامبر سهیم هستند را تحریم کنند.
حجتالاسلام و المسلمین اختری تاکید کرد: کشورهای مسلمان می توانستند در زمینه سیاسی هم به عنوان یکی از ابعاد تاثیرگذار مواضع سیاسی داشته باشند. دولت ها می توانستند با غوغا در سازمان ملل یا شورای امنیت مواضع سیاسی قوی بگیرند، وجود 57 کشور مسلمان و کشورهای غیر متعهد در شورای امنیت قدرت کمی نیست بسیاری از این کشور ها به دلیل اینکه مسلمان های زیادی در کشورهای آنها هستند، مي توانند پشتیبان همین حرکت باشند.
وی با اشاره به کارهای فرهنگی صورت گرفته در مقابل این ناتوی فرهنگی گفت: برای مبارزه با این اقدامات ضد فرهنگی که در جاهای مختلف مطرح شده و شاید در بیانیه هم ذکر کرديم مسئله تهيه فیلم است و اکنون در جلساتی که برگزار میشود روي اين مساله بحث میکنیم، در مقابله با آن فیلم فتنه آلود هم اعلام کردم و اصرار داشتم که باید یک مقابله از نوع فیلم صورت بگیرد. یعنی با بررسي دقيق ثابت کنيم مواردی که به آن تمسک کردند غیر واقعی و ساختگی است.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) اضافه کرد: در آن فيلم جنایاتی که دیگران انجام دادند، به مسلمان ها نسبت دادند. در صورتی که اصلا مربوط به مسلمانان نیست و بسیاری از این کارهایی که انجام دادند، اصلا دروغ و خلاف واقعیت است و چنین چیزی نبوده است، لذا پاسخ دادن به این همه خلاف واقع فقط از طریق یک فیلم امکانپذیر است.
حجتالاسلام و المسلمین اختری محبت و مهربانیها، عدالت گستری، مبارزه با فقر و دلسوزی پیامبر برای نجات مردم از بدبختی ها و ظلمت جهل را از بزرگترین خدمات پیامبر(ص) از نظر علمی به دنیا بوده است.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) با بیان اینکه ریشه اصلی علوم امروزی بشر در وحی است و ریشه بسیاری از علوم جدید حتی علوم شیمی و فیزیک و علوم دیگر، همه اینها به معارف و مکتب اسلام باز مي گردد و پیامبر آنها را بیان کرده است خاطرنشان ساخت: اگر آن اصول اولیه علمی را که قرآن بیان کرده برای مردم روشن شود، خدمات شایستهای به جامعه بشری روشن خواهد شد، بنابراین باید با ساخت یک فیلم، چهره واقعی و زندگانی شریف پیامبر عظیمالشان اسلام را برای مردم به تصویر بکشیم.
حجتالاسلام و المسلمین اختری یادآور شد: البته برخی در حال ساخت فیلم هایي در این زمینه هستند، اما مجمع جهانی اهل بيت(ع) به خاطر عدم توان مالی نمی تواند در این عرصه ورود کند. زیرا فيلم سازي مستلزم سرمایه زیادی است، امیدواریم کسانی که در این عرصه در حال فعالیت هستند بتوانند با استفاده از دیدگاه صاحبنظران و شخصیتهای خبره فیلمی در خور شان پیامبر(ص) تولید کنند.