چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

عضو خبرگان رهبری با بیان این که لباس روحانیت، لباس دین‌داری، تعلیم و تربیت است، گفت: اگر این لباس تنها برای رضای خدا پوشیده شود،‌ نورانیتی ایجاد می‌ کند که اهل بصیرت و تقوا می‌توانند آن را دریافت و احساس کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله محمد تقی مصباح یزدی، امروز در آیین عمامه‌گذاری جمعی از طلاب مدرسه علمیه معصومیه قم که در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، لباس روحانیت را دارای شرافت و اعتبار دانست و اظهار داشت: لباس روحانیت، لباس دین‌داری، تعلیم و تربیت است.

ایشان افزود: اگر نیات و اعمال ما صالح باشد و این لباس تنها برای رضای خدا پوشیده شود،‌ به طور قطع، نورانیتی در فرد ایجاد می‌شود که اهل بصیرت و تقوا می‌توانند آن نور را دریافت و احساس کنند.

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، با بیان این که خداوند انسان را برای عبادت خلق کرد و تنها کسانی در این دنیا رستگار می شوند که برای جلب رضای خدا اعمال خویش را انجام دهند، تصریح کرد: در غیر این صورت، انسان به سنت الهی عمل نکرده است.

ایشان با اشاره به این که هر عملی که رنگ خدایی به خود بگیرد و هر انسانی که خدایی شود، ماندگار و الگو می‌شود و چنین انسانی در دنیا و آخرت در صف رستگاران و بندگان صالح قرار می‌گیرد، اظهار داشت: رضایت خدا و رضایت ولی خدا باید در کردار و رفتار ما به مشهود باشد،‌ در غیر این صورت،  باید خود را از کسانی که دچار خسران می‌شوند، بدانیم.

آیت‌الله مصباح یزدی همچنین اخلاص را از اصول اساس سربازی امام زمان(عج) دانسته و ادامه داد: طلاب باید همیشه در کارها اخلاص داشته باشند تا بتوانند در جامعه تاثیرگذار باشند.

رییس موسسه امام خمینی(ره) با بیان این که بدترین حالت آن است که شخصی عبادت کند، ولی عبادت را برای خدمت به دنیایش انجام دهد،  این فرد زیانکار‌ترینِ اشخاص است، گفت: اگر نیت ما از آغاز هر کاری، صرفاً برای رضای خدا باشد، مسلماً آثار وضعی آن را در زندگی دنیوی و اخروی خود خواهیم دید.

عضو خبرگان رهبری در دیگر توصه‌های خود به طلاب تصریح کرد:‌ طلاب باید همیشه رضایت امام زمان(عج) را با رفتار و گفتار خود جلب کنند و کاری نکنند که موجب نارضایتی حضرت شود.

آیت الله مصباح یزدی در پایان افزود: نعمتِ بیان، از بزرگترین نعمت های الهی می‌باشد که توان معرفت افزایی در میان بشریت ایجاد کرده است؛ این نعمت از جمله نعماتی است که به شکل اعتباری در میان مردم قرار داده شده است؛ ولی انسان باید با آگاهی و بصیرت از این نعمت بزرگ خدا استفاده کند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha