جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه با اشاره به تفاهم نامه حوزه و نهضت سوادآموزی، گفت: طی این تفاهم‌نامه طرحی جهت ریشه‌کنی بی‌سوادی طراحی می شود که مبلغان بازوی‌های اصلی اجرای آن خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین محمد حسن نبوی، امروز در گردهمایی معاونان تبلیغ حوزه های علمیه سراسر کشور در قم، با تاکید بر لزوم نهادینه سازی فرهنگ تبلیغ دین در جامعه نهادینه کرد، خاطرنشان کرد: مبلغان باید در این زمینه هنر خود را در زمینه فرهنگ‌سازی نشان دهند.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های مردمی در تبلیغ، ابراز داشت: مجالس عزاداری سید‌الشهدا‌(ع) در سطح کشور با هزینه های مردمی برگزار می‌شود و این مسئله نشان می‌دهد که مردم ظرفیت تامین فرصت‌های تبلیغی دیگر را نیز دارند.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه با اشاره به اهمیت  طرح هجرت، اظهار داشت: این طرح با قدرت و قوت بیشتر به فعالیت خود ادامه می‌دهد .

وی افزود: از میان 7 هزار مبلغی که به طرح هجرت اعزام شده‌اند، بیش از نیمی از آنان در حوزه‌های مختلف به فعالیت مشغول شده و جذب نهادها، ادارات، مدارس و ... شده‌اند که از این بین 3 هزار و 20 نفر از این تعداد از طریق حوزه علمیه تامین مالی می‌شوند که اکثر این افراد در مناطق محروم به فعالیت مشغول هستند و کار دشواری نیز از نظر تبلیغی دارند.

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه با اشاره به این که امروزه مبلغینی در سطح کشور به فعالیت مشغول هستند که کارهای خارق‌العاده‌ی را در زمینه تبلیغ انجام داده‌اند، گفت: فعال سازی مساجد، دارالقرآن‌ها، فعالیت‌های خیریه و... به همت مبلغان موفق و تلاش‌گر در سطح کشور درحال انجام است که می‌تواند الگویی برای طلاب باشد.

حجت الاسلام والمسلمین نبوی خاطرنشان کرد: معاونان تبلیغ در بحث تربیت مبلغ باید طلاب را برای مسئولیت‌های مهمی آماده کنند که از آن جمله می‌توان به تربیت امامان جمعه، مسئولین سیاسی و عقیدتی نیروهای مسلح، مسئولین دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه اشاره کرد.

وی با اشاره به تفاهم نامه حوزه علمیه با نهضت سوادآموزی در زمینه توسعه سوادآموزی در کشور، گفت: طی این تفاهم‌نامه نهضت سوادآموزی و حوزه‌های علمیه طرحی را در جهت ریشه‌کن کردن بی‌سوادی طراحی می کنند که درقالب آن، مبلغان در این طرح مشارکت کرده و می‌توانند بازوی‌های اصلی در این رابطه باشند.

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه خاطرنشان کرد: باید از این فرصت به خوبی استفاده شود تا هم به ریشه کنی بی‌سوادی در کشور کمک کند و هم این که آنان براساس سواد قرآنی و ادعیه پرورش یابند.

 وی همچنین با اشاره به راه‌اندازی مدارس امین و سفیران هدایت، گفت: راه اندازی این مدارس تاکنون برکات زیادی را نصیب فرهنگ دینی کشور کرده است و امیدواریم که به شکل قوی‌تری فعالیت‌ها ادامه یابد.

حجت الاسلام والمسلمین نبوی در پایان مدارس امین را حرکتی اصیل و مهم فرهنگی در حوزه دانسته و تصریح کرد: ماموریت در این عرصه باید با جدیت، خلوص و پشتکار قوی انجام شود تا این مدارس به الگوی آموزشی و علمی در سراسر کشور تبدیل شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha