مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)کرند غرب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه با تاکید بر این مطلب که کمبود تعداد طلاب درجامعه نا آگاهی اجتماعی را به دنبال دارد اظهار داشت: طلاب نقش قابل توجهی در افزایش آگاهی اجتماعی دارند.
خانم میرزا پور در ادامه سخنان خود در خصوص فعالیت های مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) افزود : طلابی که در این مدرسه علمیه مشغول به تحصیل می باشند همگی سطح 2 می باشند و اغلب اساتیدی که مشغول به فعالیت هستند دارای مدرک سطح 3 یا در حال تحصیل در این مقطع می باشند.
مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) کرند غرب خاطر نشان کرد: یکی از مهم ترین برنامه هایی که در این مدرسه انجام می شود خلاصه کردن کتب تحصیلی است که طلاب کتاب را در در یک زمان مشخصی خوانده و برای دیگر طلاب ارائه می دهند ؛ این فعالیت در طول سال بارها و بارها از سوی اساتید و طلاب تکرار می شود و در پایان سال بر آموزه های علمی و مذهبی آنان به مقدار قابل توجهی افزوده می شود.
وی در ادامه به برگزاری نشست های آزاد اندیشی در زمینه موضوعات مختلف اشاره کرد و گفت: برگزاری مسابقات ورزشی، کتابخوانی، المپیادهای علمی، مسابقات فرهنگی و پژوهشی در ایام مختلف سال با همکاری دیگر نهادها و ادارات برگزار می شود و اغلب طلاب این حوزه علمیه در آن شرکت می کنند
میرزا پور به برگزاری مسابقات برای اساتید و فارغ التحصیلان اشاره کرد و گفت: این مسابقه در ایام های مختلف بین طلاب فارغ التحصیل و اساتید برگزار می شود که این حرکت موجب تقویت ارتباط مستمر فارغ التحصیلان و اساتیدی که قبلا در این حوزه علمیه فعالیت می کرده اند شود، که البته امسال این مسابقه میان طلاب شهرستان قصرشیرین و کرند غرب تحت عنوان "برنامه اخلاقی طلاب" برگزار شد.
مدیر مدرسه علمیه فاطمهالزهرا (س) در ادامه به دیگر فعالیت های طلاب اشاره کرد و گفت: تا به حال در سطح کشوری پایان نامههای برتر را داشته ایم که حائز رتبه نخست کشوری شده و نویسنده آن از سوی مرکز مدیریت قم و همچنین حوزه های علمیه و ادارات مختلف استان کرمانشاه مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.
وی خاطر نشان کرد: پایان نامه های برترمدرسه ای پایان نامه هایی هستند که با نمره ی 18 و یا 19 به بالا مباحث دینی و مذهبی را به روز و کامل دارا باشند که در سطح شهرستان نیز دارای نخبگانی هستیم که در عرصه های مختلف دینی خوش درخشیده اند.
مدیر مدرسه علمیه فاطمهالزهرا کرند در خصوص فعالیت های تبلیغی طلاب این مدرسه گفت: طلاب در ایام مختلف برای اطلاع رسانی دینی و حوزوی به عنوان مبلغ به مناطق و نهادهای مختلف اطراف اعزام و به بیان آموزه های دینی می پردازند.
وی اظهار داشت: در ایام تابستان تعداد مبلغین اعزامی افزایش می یابد و کلاسهای قرآن، احکام، اخلاق، هنر، کامپیوتر و ... رونق بیشتر میگیرد.
خانم میرزاپور به فعالیت های پژوهشی این مدرسه اشاره و خاطر نشان کرد: در حال حاضر تعداد 74 پایان نامه ی دفاع شده در آرشیو داریم که انتخاب هر پایان نامه و مطالعه و تحقیق در هر زمینه ای می تواند در مسیر زندگی طلبه تاثیر ویژه ای بگذارد.
مدیر این مدرسه علمیه افزود: تحصیلات برای هر کسی جایگاه خاصی دارد، اما تاثیر یادگیری رشته های قرآنی در زندگی برای تربیت فرزندان تاثیر بیشتری دارد و در صورت حضور افراد در حوزه های علمیه و یا گذراندن دوره های آموزشی قرآنی و مذهبی آگاهی دینی بالاتر رفته و فضایل اخلاقی نیز به وضوح مشهود میشود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به شرایط جدید پذیرش حوزه های علمیه گفت: در پذیرش سال جاری با برداشتن آزمون کتبی برای طلاب انتظار می رود داوطلبان بیشتری را در حوزه های علمیه داشته باشیم .
خانم میرزاپور خواستار همکاری رسانه ها و صدا و سیما در زمینه اطلاع رسانی پذیرش حوزه های علمیه داشته باشند.