شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 308778
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۴

سلامت معنوی یکی از ابعاد سلامت بشر است که اسلام به آن بسیار اهتمام دارد؛ نشاط معنوی باعث تضمین سلامت جسمی می‌شود.

 حجت  الاسلام والمسلمین علیرضا امینی در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه با اشاره به قرار گیری در هفته سلامت، اهمیت این موضوع و اهتمام اسلام به مسئله بهداشت را مدنظر قرار داد و اظهارداشت:  بهداشت از جمله مواردی است که به عنوان اصول فردی و اجتماعی مورد اهتمام همگان است و این مهم در آموزه های اسلامی مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: سلامت و بهداشت یکی از حوزه هایی است که در اسلام بیشترین تاکیدات را به خود اختصاص داده است که با نگاهی گذاربه آیات قرآن و روایت اهل بیت(ع) می توان به این مهم پی برد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: با نگاهی  محققانه به آیات و روایات موجود در حوزه سلامت می بینیم که بیشترین تاکیدات بر پیشگیری  و نه بر درمان است ؛ انسان باید با پیشگیری از بیماریها تندرستی خود را حفظ کند تا ضمن عبادت خداوند به یاری مردم و نیازمندان بپردازد.

وی اذعان داشت: متاسفانه زندگی امروز باعث شده است تا انسان کم تحرک شده و راه به سوی بیماریها باز گردد لذا ما باید در این زمینه به آموزه های اسلام توجه داشته و با سبک زندگی اسلامی  تندرستی خود را حفظ نماییم.

 

*دیدگاه های اسلام در حوزه سلامت تبیین شود

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان ساخت: البته منظور از سلامتی و بهداشت صرفا سلامتی جسمی نیست بلکه سلامت معنوی و روحی هم مد نظر می‌باشد که اسلام در این باره حرف برای گفتن بسیار داشته و ما باید آموزه های آن را استخراج و در اختیار جامعه قرار دهیم

حجت الاسلام و المسلمین امینی با تاکید بر اینکه دیدگاه های اسلام در حوزه سلامت باید تبیین شود ادامه داد: سلامت معنوی بعد دیگری از سلامت است که اسلام به آن بسیار اهتمام داشته و تاکید می شود که ارتباط با خدا نشاط معنوی را در پی داشته و این نشاط نیز در خود باعث تضمین سلامت جسمی می شود لذا نباید هرگز از سلامت معنوی غافل شویم

 

 

.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha