جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 308809
۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۵:۵۸

یکی از روحانيان مستقر در مناطق محروم استان كرمانشاه، گفت: طلاب و روحانيون بايد آموزه هاي ديني ومعنوي را به جوانان آموزش دهند و آنان را به دين اسلام جذب نمايند.

حجت الاسلام تنافور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري حوزه در كرمانشاه، رسالت اصلی طلاب را تبلیغ آموزه های اهل بیت(ع) عنوان کرد و اظهارداشت: مهم ترين وظيفه ي هر روحاني به جذب مردم بسوی ارزشهای والا و انسان‌ساز اسلام است.

وي با تاكيد بر اين امر كه بيشترين تلاشم در همه ي مراحل كاري جذب جوانان به سمت آموزه هاي ديني است، افزود: تبليغ چهره به چهره در مناطق محروم و دور افتاده، تاثير بسيار مطلوبي بر روي اذهان عمومي دارد و این مهم، ارتقاء فرهنگ ديني و مذهبي جوانان را به ارمغان می‌آورد.

این روحاني مستقر منطقه محروم حميل استان كرمانشاه در خصوص فعالیت های خود گفت: با کمک و تشویق مبلغین دیگر و همکاری اداره اوقاف و امور خيريه كرمانشاه و مساعدت مراجع عظام تقلید، مسجد علی بن ابی طالب روستای درکه احداث شد و فعالیت‌های عمرانی در چند روستای دیگر نیز صورت گرفت.

وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگي خود در اين منطقه محروم گفت: قبل از استقرار در این منطقه، یک هیئت مذهبی وجود داشت که اکنون به سه هیئت ارتقا یافته و مسجد جامع این منطقه نیز با کمک علماء و مسئولين در اين مكان تکمیل و افتتاح شد.

اين مبلغ دینی با تاكيد بر اين مطلب كه در گذشته اين منطقه فاقد خانه عالم بود افزود: خانه ی عالم این منطقه نیز با کمک اهالی و شوراي روستا و مسئولين راه اندازی شده است.

حجت الاسلام تنافور تصریح کرد: علاوه بر دعوت مستمر اهالی منطقه به نماز و نظم بخشی به حضور مردم در مسجد در برپایی نماز جماعت، نماز جماعت صبح در همه ایام سال برقرار است، به گونه ای كه مومنین با همدیگر انس گرفته و رابطه ای دوستانه و عاطفی با هم دارند.

وی به نقش روحانیت در تفقد از خانواده شهدا و جانبازان اشاره کرد و گفت: سرکشی روحانیت از خانواده شهدا و جانبازان مایه دلگرمی آنان است و همانطور که امام خمینی‌(ره) فرمودند«خانواده‌های شهدا چشم و چراغ ملت‌اند مردم و در راس آنان روحانیت باید همواره از صبر و پایداری این عزیزان تجلیل به عمل آورند و فرهنگ احترام به خانواده‌های شهدا به عنوان یادگاران دفاع مقدس را نیز به نسل جوان منتقل کنند.

این مبلغ نمونه استان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت های هنر، به توانایی روحانیون مستقر در زمينه هاي فرهنگي اشاره کرد و افزود: برگزاری کلاس های احکام ،اخلاق، تفسیر قرآن بستگی به هنر و توانایی روحانی دارد، لذا یک روحانی توانا می‌‌تواند ارتباط خوبی با مردم برقرار کند و آنها را جذب نماید و مطالب علمی و دینی را به زبان ساده به مردم انتقال دهد.

وی در رابطه با طرح های استانی اذعان داشت: کلاس ویژه بوستان، هسته های جوانان از طرح های استانی است که غالبا در اين روستا با حضور جوانان و علاقه‌مندان برگزار شد و جوانان خوش ذوق نیز با انتشار نشریه‌های محلی، معارف دینی را منتشر می‌کنند.

حجت‌الاسلام تنافور به فعاليت‌های تبلیغی بانوان در اين منطقه محروم اشاره كرد و افزود: خانم‌هایی که مدرک دانشگاهی یا حوزوی دارند، خواندن قرآن، احكام و... را به کودکان آموزش می دهند و بعد از اتمام دوره به آنان مدرك آموزشي از سوي سازمان‌هاي مرتبط نظير فني و حرفه اي و تبليغات اسلامي ارائه می‌شود.

وی در رابطه با فعالیت های عمرانی خود در اين منطقه گفت: مشکلات عمرانی منطقه با همکاری بخشدار به استاندار و فرماندار اطلاع رسانی می شود و مسئولين نيز تا حد امكان در اين راستا همکاری می‌کنند كه مي توان به برطرف كردن مشكلات راه روستایی منطقه اشاره كرد.

وی گفت: در طول مدتي كه در اين منطقه مستقر شده ام تاكنون به عنوان قاری و معلم نمونه از سوي اداره اوقاف و امورخيريه كرمانشاه و همچنین دو بار به عنوان روحانی نمونه استان مورد تقدیر قرار گرفته ام.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha