یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

حجت الاسلام والمسلمین رجبی با تاکید بر این که آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) برای همگان الگو بودند، گفت: ایشان علاوه بر ویژگی های بارز اخلاقی و علمی، در بعد مدیریتی نیز بسیار موفق بودند.

حجت الاسلام والمسلمين رجبي در گفتگو باخبرنگارخبرگزاری حوزه با اشاره به فرا رسيدن ششمین سالگرد ارتحال حضرت آيت الله فاضل لنكراني، با بیان این که ایشان شخصیتی بزرگ و از شاگردان برجسته  حضرت امام خمینی(ره) بودند که به تربیت شاگردانی زیادی در حوزه اهتمام گماردند،گفت: این مرجع فقید آثار علمی غنی و گرانسنگی را به یادگار گذاشتند.

قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: حضرت آیت الله فاضل لنکرانی در حوزه تفسير و  علوم قرآني نيز يكي از چهره هاي برجسته بودندكه كتاب "مدخل التفسير" ايشان اثري دقيق، مستدل و ارزشمند مي باشد.

ویٰ دفاع از انقلاب، نظام و امام خمینی(ع) را از دیگر ویژگی های بارز این مجاهد خستگی ناپذیر عنوان کرد و بیان داشت : اين مرجع فقيد از چهره های  انقلابي ، اعضاي و از ياران امام خميني(ره) در مبارزه با رژيم ستم شاهي پهلوي بودند و امضاي ايشان در پاي اكثر اعلاميه ها قابل مشاهده بود.

عضو جامعه مدرسین حوزه اضافه کرد: در زمینه فعالیت های فرهنگی و توسعه فرهنگ دینی در داخل و خارج کشور نیز  ایشان خدمات بسیاری داشته و بنیان گذار بسیاری از موسسات  دینی و فرهنگی می باشند.

حجت الاسلام والمسلمین رجبی با تاکید بر این که رفتار و منش مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی برای همگان الگو بود، گفت: ایشان علاوه بر ویژگی های بارز اخلاقی و علمی، در بعد مدیریتی نیز بسیار موفق بودند؛ به طوری که در نظم دهي و تحول در حوزه بسيار تلاش كرده و نقش چشمگیری داشتند و از پیشگامان این عرصه بودند.

استاد حوزه علمیه قم در پایان، احیای فاطمیه را از دیگر موضوعاتی  عنوان کرد که این مرجع فقید به آن اهتمام داشتنند، خاطرنشان کرد: ایشان اهتمام خاصی به احیای شعائر اسلامی داشتند؛ امروز هم همگان و مخصوصا طلاب باید همان گونه که ایشان و بزرگان ما به تجلیل از اهل بیت(ع) همت می گماردند، به احیای فرهنگ فاطمی بپردازند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha