یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 310623
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۵:۰۹

این کتابخانه تخصصی حج و زیارت دارای 22هزار عنوان کتاب و دو هزار مقاله به صورت فایل پی دی اف می باشد که همراه با خدمات دیگری از جمله؛ استفاده از اینترنت پرسرعت و چاپ محدود مقالات به صورت رایگان میزبان محققان است.

طلاب و فضلای حوزه های علمیه می توانند به منظور بهره مند از 22 هزار جلد کتاب و دو هزار جلد مقاله تخصصی پیرامون حج، عتبات عالیات،و. . .به صورت رایگان به کتابخانه تخصصی پژوهشکده حج و زیارت مراجعه کنند.

مدیر کتابخانه تخصصی پژوهشکده حج و زیارت در گفت وگو با خبرگزاری حوزه اظهارداشت: تاسیس این کتابخانه تخصصی همزمان با تاسیس مرکز تحقیقات حج پایه ریزی شد.

حجت الاسلام علی احمدی افزود: همزمان با آغاز فعالیت مرکز تحقیقات کتاب های مورد نظر به واسطه حضور کارشناسان و اساتید در سفرهای خارجی به ویژه مکه و مدینه تهیه  شد.

وی با بیان اینکه بیشتر کتب به زبان عربی می باشند بیان داشت: کتابخانه تخصصی پژوهشکده حج و زیارت از نظر محتوا و موضوعات یکی از بی بدیل ترین مراکز کتابخانه ای کشور محسوب می شود که روزانه پذیرای محققان و فرهیختگان حوزه و دانشگاه می باشد.

حجت الاسلام احمدی با اشاره به این که جدیدترین کتب وهابیت در این کتابخانه موجود است،‌خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از چهارصد جلد کتاب از جدیدترین آثار منتشر شده پیرامون حج و زیارت ، رد شیعه، افکار و عقاید وهابیت خریداری شد تا پس از مطالعه جواب آن توسط محققین و اساتید داده شود.

مدیر کتابخانه تخصصی پژوهشکده حج و زیارت در قم ادامه داد: این کتابخانه دارای  22هزار عنوان کتاب و دو هزار مقاله به صورت فایل پی دی اف می باشد که همراه با خدمات دیگری از جمله؛ استفاده از اینترنت پرسرعت و چاپ محدود مقالات به صورت رایگان میزبان محققان است.

این محقق و پژوهشگر حوزه علمیه قم به شیوه نگهداری و مدیریت کتابخانه اشاره کرد و گفت: این کتابخانه تخصصی بر اساس ردیف چینی کنگره، منابع خود را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد، بطوریکه براساس حروف الفبای انگلیسی A(کلیات)، B(فلسفه)، BP(اسلام) و BP135(حدیث شیعه) منابع ارزشمندی را در دسترس علاقه مندان قرار می دهد.

وی افزود: در شیوه کتابداری کنگره،ابتدا حروف انگلیسی بعد اعداد سپس نام مولف و کتاب درج می شود و امتیاز این سبک افزایش قابل ملاحظه تعداد کتب بدون هیچ دغدغه ای است.

حجت الاسلام احمدی ادامه داد: این کتابخانه بر حسب ضرورت تعاملاتی را با کتابخانه های بزرگ از جمله ، آیت الله  العظمی مرعشی نجفی(ره) و حرم مطهر حضرت معصومه(س) نیز دارد و علاقه مندان می توانند برای مراجعه به مخزن کتب و سالن مطالعه همه روزه از ساعت 30/7 الی 19 به ابتدای بلوار سمیه ، نرسیده به مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)‌مراجعه کنند.

انتهای پیام    313/17

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha