به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب، شامگاه روز گذشته در همایش طلاب عمره گذار که در مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار شد، سخنان خود را با طرح پرسشی آغاز کرد و گفت: عمره حج اصغر و تمتع حج اکبر است و حال چه باید کرد که در این سفرهای معنوی حق مطلب به خوبی ادا شود؟
وی ادامه داد: دوری از ناشایستگی ها و احقاق و ادای حقوق اجتماعی افراد(حق الناس)، مهمترین راهکاری است که انسان را پاک کرده و برای لذت یک زیارت معنوی آماده و روانه سرزمین وحی می سازد.
وی با بیان این که سه عمل در سرزمین وحی موجب ثبت ثواب در پرونده اعمال می شود، خاطرنشان کرد: طواف، نماز و نگاه به کعبه سه عملی است که موجب ثبت ثواب در پرونده انسان می شود؛ چرا که مسافر سرزمین وحی در بهترین نقطه زمین ساکن و جغرافیای پاکی را درک خواهد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب، تعاون و همگرایی را از ویژگی های مهم سفرهای زیارتی برشمرد و گفت: خدمت رسانی، انسجام، وحدت، حفظ شئون اسلامی و...، مسائلی مهمی است که باید از سوی زائران رعایت و پیگیری شود.
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه در ادامه سخنان خود بر توجه زائران به مناسک حج عمره تاکید کرد و افزود: زائران باید از تجربیات و اطلاعات روحانیون کاروان ها استفاده کنند؛ چرا آنان تسلط کاملی بر مسائل دارند.
مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه در پایان، سرزمین وحی را اردوگاه امام عصر(عج) عنوان کرد و خطاب به حوزویان گفت: همه ما باید مراقب رفتار و کلام خود باشیم؛ چرا که همه جا تحت نظر امام زمان(عج) هستیم و باید عزت و سربلندی تشیع را حفظ کنیم.
برپایه این گزارش، پس از سخنان حجت الاسلام نواب، به برندگان مسابقه فرهنگی و معلومات عمومی که بر اساس کتب حج عمره طراحی شده بود، از سوی معاونت تهذیب حوزه های علمیه جوایزی اهدا شد.
یادآور می شود، سه هزار حوزوی در قالب ده کاروان از سراسر کشور طی ماه های اردیبهشت و شهریور عازم سرزمین وحی خواهند شد.
انتهای پیام 313/17