چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

در انقلاب سابقه ندارد کسی بر سر کار بیاید، ولی اجماع مراجع او را نپذیرند. البته اختلاف دیدگاه و نظر وجود داشته است،‌ ولی این که هیچ مرجعی فرد را نپذیرد خطری بزرگ است.

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها گفت: نامزدهایی که پا به عرصه انتخابات می‌گذارند، بدانند که آنچه امروز به عنوان وعده وشعار مطرح می‌کنند، فردا به مطالبه مردم و رهبری و نظام از آنها تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی،  امروز درنشستی با  دکتر زاکانی، نماینده مجلس شورای اسلامی که در حرم مطهر برگزار شد، اظهار داشت: امسال به نام سال حماسه سیاسی و حماسیه اقتصادی نامگذاری کردند که این شعار در حرکت حضرت زهرا سلام الله علیها به  خوبی دیده می‌شود.

 

* نماد حماسه سیاسی

وی ادامه داد: وقتی حضرت زهرا سلام الله علیها جامعه را در انحراف دیدند، با تمام وجود پا به عرصه گذاشتند و حماسه‌ای را رقم زدند که همگان را انگشت به دهان کرد. خطبه‌ای هم که این بانو در مسجدالنبی بیان کردند، در بردارنده معارف بزرگ اسلامی بود.

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با بیان این که در این خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها حرکت حماسی در عرصه سیاسی و اقتصادی بود، گفت: جنبه سیاسی این حرکت، تلاش این بانو در راستای حمایت از ولایت و رهبری بود و در عرصه اقتصادی نیز موضوع فدک مد نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: ‌کسانی که در عرصه انتخابات ریاست جمهوری کاندید می‌شوند، باید بدانند که این روحیه حضرت زهرا سلام الله علیها بایددر وجود آنها نیز باشد و در تمامی عرصه‌ها حماسی‌وار وارد شوند.

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با تشبیه نمودن صفا و مروه به قول و عمل اظهار داشت:‌ بر این اساس، همانگونه که اگر انسان در سعی صفا و مروه دچار انحراف شود، عمل او باطل می‌گردد، انحراف در میان قول و عمل نیز آسیبی در مسیر پیش روی ما خواهد بود.

 

* مشکل اصلی فاصله قول و عمل است

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی خاطرنشان کرد:‌ یکی از مشکلات ما که در عمر سی و چهار ساله نظام با آن روبرو بودیم، فاصله میان قول‌ها و عمل‌ها بوده است. نامزدهایی که پا به عرصه می‌گذارند، تصورشان باید این باشد که آنچه امروز به عنوان مبنا و وعده وشعار مطرح می‌کنند،‌ این‌ها فردا به مطالبه مردم و رهبری و نظام تبدیل می‌شود.

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با اشاره به تجربه امروزی که در دست مسئولان است، گفت: کسانی که امروز در عرصه کاندیداتوری ریاست جمهوری وارد می‌شوند،  از تجربه بیش از سه دهه ارث می‌برند.  برخی نابسامانی‌های در دولت‌های قبل به دلیل نبود تجربه بود که امروز این تجربه در اختیار ما قرار دارد.

 

* چه کسانی در انتخابات هزینه می‌کنند

وی در ادامه به هزینه‌های مادی و معنوی برای کاندیداهای ریاست جمهوری گفت:‌ کسانی که به پای نامزدهای ریاست جمهوری می‌ایستند و در حمایت از آنها هزینه می‌کنند، چند گروه هستتند، برخی برای خداو دین و برخی نیز برای مسائل مادی و ... کار را انجام می‌دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی با بیان این که توقعات این‌ها با هم متفاوت است، ‌ادامه داد: کسانی که برای خدا و اسلام و نظام از کاندیدایی حمایت می‌کنند، اگرچه کاندیدای آنها هم انتخاب نشود، همین که به وظیفه خود عمل کرده‌اند، کافی است،‌ ولی خطری که انتخابات را تهدید می‌کند این است که حمایت از کاندیدای مد نظر، بدون نیت الهی و برای مسائل مادی و منعفت باشد، این‌ها در صورت عدم انتخاب کاندیدای مد نظرشان، بحث تقلب، بازخوانی آرائ و... را مطرح می‌کنند؛ این نشان می‌دهد که این افراد سر در جای دیگر دارند.

امام جمعه قم با تأکید بر این که ما نباید از نصیحت پذیری غافل شویم، ادامه داد: افراد دلسوزی باشند که از همان ابتدا وارد صحنه شده و نصیحت خود را دریغ نکنند و ما نیز نباید از نصیحت پذیری غافل شویم. البته در سطح  کلان رهبری اشراف دارند ولی اگر افراد در مسائل جزئی‌تر حرف شنوی داشته باشند، در مسائل کلان ‌از ولایت نیز نصیحت‌پذیر هستند.

وی خاطرنشان کرد: در انقلاب سابقه ندارد کسی بر سر کار بیاید، ولی اجماع مراجع او را نپذیرند. البته اختلاف دیدگاه و نظر وجود داشته است،‌ ولی این که هیچ مرجعی فرد را نپذیرد خطری بزرگ است که نتیجه دلبستگی کسی به فرد و جایی است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha