شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

تعدادي از شاگردان درس خارج فقه آيت‌الله العظمي جوادي آملي از مقام علمي و عرفاني این مرجع تقلید تجليل كردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، همزمان با هفته معلم، تعدادي از شاگردان درس خارج فقه حضرت آيت‌الله جوادي آملي، پيش از ظهر امروز يكشنبه در محل درس خارج فقه اين مرجع تقليد در مدرسه علميه فيضيه، از مقام علمي و عرفاني استاد تجليل كردند.

حضرت آيت‌الله جوادي آملي در اين مراسم ضمن قدرداني از تلاش و كوشش طلاب و روحانيون در مسير علم آموزي و نشر علوم اهل بيت(ع)، از دست اندركاران برگزاري اين مراسم قدرداني كرد.

معظم له گفتند: آنچه كه در اين مراسم انجام شد را دعايي در حق حقير مي‌دانم و اميدوارم خداوند همه استادان و فرهيختگان را در راه نشر و ترويج علوم اهل بيت(ع) موفق بدارد.

در ابتداي اين مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمين عباس اسكندري يكي از شاگردان آيت‌الله العظمي جوادي آملي، در سخنانی با تبریک ایام ولادت صدیقه طاهره(س) و فرزند ش امام خمینی(ره) و با گرامیداشت هفته معلم، گفت: جمعی از شاگردان حضرت استاد که در محضر پر فیض ايشان زانوی ادب زده و از چشمه سار وجودشان بهره‌ها می‌برند، بر آن شدند تا شکر و سپاس خود را بابت این نعمت بی نظیر تقدیم بارگاه فیاض علی الاطلاق نمایند.

مدیر کل تبليغات اسلامي استان قم ادامه داد: بر خود لازم دیدیم که از باب «لئن شکرتم لازیدنکم» و «و اما بنعمت ربک فحدث» مقام و منزلت معنوی، عرفانی، فقهی، تفسیری و فلسفی استاد را در عرصه فرازنگی ارج نهیم و از مجاهدت‌های علمی و خدمات فرهنگی و معنوی ایشان تجلیل و تقدیر نموده و از درگاه ربوبی برایتان سلامتی و طول عمر مسئلت كنيم.

وي تاكيد كرد: قلب خاشع و نگاه خاضع و جان عرفانی آن استاد والامقام اجازه نمی‌دهد، کتاب وجود کمالاتشان را ورق بزنیم و در حد شناخت ومعرفتمان واژه‌ها بسازیم و دفتر شعر و شعور بنگاریم تا همگان بدانند که خداوند به ما موهبتی عنایت فرموده که از شکر آن عاجزیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسكندري افزود: مرحوم علامه طباطبایی (رضوان الله تعالی علیه) در پیام ارزشمندشان در شهادت شهید مطهری فرمود: «آری، یک راه باریکی که مرد دانشمند به حقایق باز کند برای وی حیات ابدی می‌بخشد و از دنیا و ما فیها ارزنده‌تر است». باید بگوئیم استاد حکیم و فرزانه ما نه راه باریک که بحمدالله شاه راهی را با عنایت ربوبی و توجهات حضرت بقیه الله الاعظم(عج) به روی فرزانگان، نخبگان و اهل تحقیق گشوده است و با بدایع خود تحولی در عرصه علم و دانش و دانایی به وجود آورده و به حوزه تحقیق و پژوهش و نوآوری آبرو بخشیده است.

شاگرد حضرت آيت‌الله جوادي آملي خاطرنشان کرد: استاد با دم مسیحیایی خود، جان‌های مستعد و آماده بسیاری را آتشی افکنده است که هر کدامشان آینده علوم وحیانی را چراغ راهی و برای مردمان این مرز و بوم هدایتگر صراط مستقیم و منادی حریت و آزادی خواهند بود.

وي ادامه داد: ایشان در همه عمر پیوسته مفسر قرآن و شارح مکتب علوی و فاطمی(علیهم صلوات الله) بوده است و هم اکنون رونق بخش محافل علوم حوزوی و آبرویی برای حوزه‌های علمیه شیعی به حساب می‌آیند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسكندري در پايان با آرزوي سلامتي براي حضرت آيت‌الله جوادي آملي، گفت: ما شاگردان کمترین استاد حکیم، قادر به تجلیل از شأن آن یگانه دوران نیستیم و جز این که خاضعانه از درگاه ربوبی بخواهیم که وجود پر خیر و برکت ایشان را از همه حوادث روزگار مصون و محفوظ بدارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha