شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 311319
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۲

سارا ترابی کیا استاد کلام و اخلاق اسلامی گفت: زن مسلمان باید حجاب را بخاطر حفظ عفت و جایگاه خود برگزیند نه از آن بعنوان ابزاری جهت زیباتر جلوه نمودن در سطح جامعه استفاده کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران   خانم سارا ترابی کیا استاد کلام و اخلاق اسلامی در جمع خواهران طلبه مدرسه علمیه حضرت زینب کبری(س) تهران ابرازداشت: بانوان با حفظ حجاب می‌توانند اطاعت را که روح و پیام اصلی انبیای الهی برای سعادت بشریت است را اثبات کنند و در زمره اطاعت‌کنندگان الهی قرار گیرند.

این استاد حوزه ادامه داد: منظور و هدف ما از حجاب، عفاف است. و حجاب برای  حضرت زهراء سلام الله علیهایک مساله ی محوریست وهدف  ما در حجاب  رسیدن به زیبایی نیست.

وی با بیان اینکه بانوان در جامعه اسلامی همچون معلمان عاطفی هستند و پیکره اجتماع، با محبت و تربیت آنها استوار خواهد ماند، افزود:   حضرت فاطمه(س) با این که بعد از شهادت پدر بزرگوارشان در اجتماع به حکم ضرورت و در دفاع از حریم ولایت در معابر می ایستادند و گریه می کردند، اما همواره در تمامی سیره ها تصویری از حضرت وجود ندارد. حتی در روایات آمده است در عالم قیامت و بهشت برزخی وقتی حضرت می خواهند عبور کنند خطاب می رسد به بهشتیان که غمض عین کنید و این نشانه ی عفت چشمگیر آن حضرت هست.

ترابی کیا تاکید کرد: مباحث فقهی ما جواهری و اجتهادی است  و در آن تغییر حکم نداریم بلکه تغییر در موضوع داریم به عنوان مثال فلسفه حجاب و اوصافش هیچ زمانی تغییر نمی کند  هر چند  ممکن است جنس پارچه تغییر کند.

 وی همچنین ملقب بودن ایشان به ام ابیها را یادآورشد و در این رابطه گفت: ام ابیها بدین معنی که  تو همچون مادر من هستی نمی باشد، بلکه جایگاه  ام ابیها آن قدر بزرگ است که قابل وصف نیست تا حدّی که خود پیغمبر صلی الله علیه وآله وسلم می فرماید: انا وعلی ًابوین امّتی یعنی حضرت زهراء سلام الله علیها مادر امت و به تعبیری مادر پیغمبر است.

این استاد حوزه : تمرد در نیاوردن قلم و کاغذ در کنار بستر پیامبر صلی توسط خلیفه دوم،  حمله به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها و   گرفتن فدک را  سلسله مراتبی عنوان کرد که باعث شد ارزش های زمان حیات پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم  بعد از رحلت ایشان واژگون شود و آدم ها تغییر کنند .

ترابی کیا خاطرنشان کرد:  مخالف با پیامبر، تجدید و حیات اشرافیت ، استبداد و اختناق، به طوری که کسی جرات بیان حق را نکند و نقش آفرینی قدرتمندان جدید و   تغییر نظام ارزشی را از دیگرعلل واژگونی ارزش ها  بعد از پیامبر عنوان کرد .

وی گفت: هشتمین مرتبه ای که حضرت زهرا سلام الله علیها در خطبه فدک ترسیم می کنند پیدایش تناقض فرهنگی سیاسی درون دستگاه نظام سیاسی است و آخرین مرتبه طبقاتی شدن جامعه ی اسلامی می باشد.

 این استاد کلام سپس قسمت انتهایی این پیام تاریخی حضرت زهرا سلام الله علیهارا که می فرمایند: به خدا سوگند این کردار ناپسند شما روزگاری شما را آبستن حوادثی می کند که نتایج شوم آن را در آینده خواهید دید. عنوان و خاطر نشان کرد: این خطبه که پیامی زنده برای همه نسل هاست به ما یادآور می شود در سالی که مقام معظم رهبری  آن را سال حماسه اقتصادی و سیاسی نامیدند به توصیه های ایشان و تذکراتشان جامه عمل بپوشانیم و از رواج اشرافیت و نفوذ در مناصب، همچنین رخنه کردن فتن در درون دستگاه نظام جلوگیری و به وظیفه خود درست عمل کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha