به گزارش خبرگزاری حوزه حجتالاسلام والمسلمين سيد مسعود پورسيدآقايی، رييس موسسه آينده روشن و پژوهشكده مهدويت امروز يكشنبه 22 ارديبهشت ماه در جمع خبرنگاران با ذکر این مطلب که عنوان نهمين همايش دكترين مهدويت «تربيت زمينه ساز؛ راهبردها و راهكارها» انتخاب شده است، عنوان کرد: موضوع تربيت، دغدغه امام راحل و مقام معظم رهبری بوده است در اين برهه حساس عنوان همايش را موضوعی تربيتی قرار دادهايم.
وی از ارسال 30 مقاله داخلی و 83 مقاله از 30 كشور جهان به دبيرخانه همايش خبر داد و افزود: پيشبينی میكنيم تا اول خرداد ماه آينده که آخرين فرصت ارسال مقالات به دبيرخانه همايش خواهد بود تعداد مقالات داخلی به 200مقاله برسد.
رییس پژوهشکده مهدویت عنوان کرد: مطئمناً برگزاری این همایش با توجه به مشکلات بسیاری که در این همایش با آن مواجهه است، با عنایات حضرت ولی عصر(عج) به بهترین شکل برگزار می شود و خاری در چشم وهابیت تکفیری خواهد بود.
وی افزود: قطعا «تربیت اسلامی» با «تربیت زمینه ساز» متفاوت است؛ «انتظار» همان زمينهسازی برای ظهور است و رسالت منتظران، تحقق جامعهای كه زمينهساز ظهور امام عصر(ع) است بايد باشد.
رییس موسسه آینده روشن، اظهارکرد: تربيت زمينه ساز به دنبال تحقق چنین جامعه ای است که بتواند شرایط لازم را برای پذیرش ولایت و حاکمیت امام زمان(عج) در فرد و جامعه فراهم سازد.
رییس پژوهشکده مهدویت، عنوان کرد: درست است که تربیت زمینه ساز با تربیت متفاوت است ولی به طور کلی تربيت زمينه ساز همان تربيت اسلامی است و عنوان زمينه ساز فقط بر جايگاه امام در تربيت تاكيد دارد.
وی افزود: در تربیت زمینه ساز مبانی محوريت امام مورد تاكيد میباشد و در گزينش اهداف، محوريت امام مورد توجه قرار میگيرد.
حجت الاسلام والمسلمین پورسید آقایی با اشاره به برگزاری نهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با این موضوع، عنوان کرد: دريافت مقالات برای اين همايش در سه محور زمينهسازی تربیت و زمینهسازی راهبردها و راهکارها انجام می شود.
وی افزود: دومین محوری که در این همایش مورد توجه قرار گرفته است، مبحث جايگاه امام در طرح تربيتی اسلام، مبانی و اهداف تربيت اسلامی با تاكيد بر محوريت امام و رويكردهای تربيتی و زمينهسازی، سبك زندگی و تربيت زمينهساز است؛ در این محور همچنین مباحثی چون نهادهای فرهنگی و تربيت زمينهساز و چالشها، آسيب ها و موانع تربيت زمينه ساز نیز مورد توجه قرار گرفته است.
دبیر نهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با ذکر این مطلب که محور سوم این همایش، راهبردها و راهكارها است، اظهارکرد: برای هر اندیشه و دکترینی باید راهکارهای نیل به مقصود نیز عنوان شود؛ راهبردها و راه كارهای تربيت زمينه ساز در نهادهای فرهنگی تربيتی، راهبردها و راهكارهای تربيت زمينهساز در آموزش و پرورش و راهبردها و راهكارهای تربيت زمينهساز در رسانهها از جمله مباحث این محور تشکیل می شوند.