به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله مرتضی مقتدایی یکشنبه 29 اردیبهشت در جمع مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران در سخنانی با اشاره به رشد چشمگیر حوزههای علمیه خواهران در سراسر کشور، اظهار داشت: این مجموعه رشد مناسبی یافته است و در ردیف حوزههای علمیه برادران نظم و سرعت عمل در آن به چشم میخورد.
دبیر دوم شورای عالی حوزه های علمیه با اشاره به این که مدرسه علمیه جامعه الزهرا(س) در قم پیش از تشکیل مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به فعالیت میپرداخت، افزود: امام راحل شخصیتهای برجستهای را برای هیات امنای این مجموعه انتخاب کردند.
رئیس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران با اشاره به وضعیت سطح تحصیلات و پذیرش طلاب در مدرسه علمیه جامعه الزهرا(س) افزود: هیاتی زیر مقام معظم رهبری تشکیل شد تا جامعه الزهرا(س) و مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران یکپارچه شوند، نتیجه کار این هیات آن شد که مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران از زیرمجموعه شورای عالی حوزههای علمیه خارج شود و به همراه جامعه الزهرا(س) در کنار هم زیرمجموعه شورای مستقل دیگری قرار بگیرند.
وی این شورای جدید را شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران دانست و گفت: این شورا زیر نظر شورای عالی حوزههای علمیه نیست و مجموع حوزههای علمیه خواهران از شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران هدایت و یکپارچهسازی میشوند.
آیتالله مقتدایی با اشاره به لزوم تعیین مدیر جدید برای مجموعه حوزههای علمیه خواهران و جامعه الزهرا(س) گفت: با توجه به توانایی، شناخت و دلسوزی و صاحبنظر بودن حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی نسبت به مسائل حوزههای علمیه خواهران ایشان را از مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به مدیر حوزههای علمیه خواهران اعم از جامعه الزهرا(س) و مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور منصوب کردیم.
وی با اشاره به تهیه اساسنامه شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران، افزود: شوراهای زیرمجموعه شورای گسترش حوزههای علمیه خواهران نظیر شورای گسترش و شورای برنامهریزی در حال شکلگیری هستند و مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور باید معاونین خود را برای حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور که شامل جامعه الزهرا(س) نیز میشود، معرفی کند.
وی با اشاره به پیشینه تشکیل مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران اظهار داشت: آیتالله شرعی توجه خاصی نسبت به حوزههای علمیه خواهران داشت و قبل از تشکیل مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران تلاشهای فراوانی نسبت به حوزههای علمیه خواهران انجام داد.
رئیس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه تلاش و اهتمام آیتالله شرعی نسبت به حوزههای علمیه خواهران نزد اعضای شورای عالی حوزههای علمیه شناخته شده بود، گفت: در زمان تشکیل مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران از ایشان دعوت و به ایشان پیشنهاد شد که مدیریت مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران را بپذیرند.
وی از مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران خواست تا در تربیت طلاب جدیت داشته باشند و افزود: باید به این بیندیشید که طلبه اگر خوب ارشاد، هدایت و مدیریت شود، ممکن است به مجتهده تبدیل شود.
*دیدگاه روشن در برابر دشمنان از ملاک کاندیدای اصلح
آیتالله مقتدایی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: انتخابات ریاست جمهوری سال جاری از حساسیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب در ضمن سخنانشان یکی از ملاکهای رئیس جمهور مناسب را داشتن دید منفی نسبت به استکبار جهانی عنوان کردهاند، بنابراین اتخاذ دیدگاه روشن در برابر دشمنان باید یکی از ملاکهای انتخاب کاندیدای اصلح باشد.
*جامعه مدرسین وارد مصداق نشد
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران، رئیس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران با اشاره به تشکیل جلسات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به منظور بررسی وضعیت کاندیداها، گفت:بحثهای بسیاری در جامعه مدرسین مطرح شد، اما در مورد مصداق صحبت نشد