پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

درختواره این امام همام با دو هزار و 84 مطلب علمی و ارزشمند پیرامون شخصیت بزرگوار نخستین امام شیعیان به همت محققان پایگاه حوزه نت در فضای مجازی منتشر شد.

مدیر امور پایگاه های معاونت پژوهشی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در گفتگو با خبرگزاری حوزه با اعلام این خبر، اظهارداشت: این درختواره با هدف گردآوری و عرضه یکجای مطالب ارزشمندی پیرامون شخصیت امام علی(ع) و ارائه آن به منظور تسهیل در امر پژوهش و تحقیق محققان در فضای مجازی عرضه شده است.

 حجت الاسلام ابوالقاسم احمدی نژاد افزود: این دانشنامه شامل مجموعه مقالات دانش پژوهان حوزه و دانشگاه، گزیده کتاب، پرسش و پاسخ، چکیده پایان نامه و نگارخانه می باشد.

این محقق و پژوهشگر حوزوی با بیان این که مطالب دانشنامه به دو بخش نمایه اصلی و فرعی تقسیم می شود، ادامه داد: این دانشنامه در قالب 106نمایه (سرفصل) که شامل 21 نمایه اصلی و 85 نمایه فرعی می باشند و از هم اکنون در اختیار محققان و پژوهشگران قرار گرفته است.

وی، مطالبی از جمله " امام علی(ع)،معرفی کوتاه"، " امام(ع) از ولادت تا هجرت"، "امام(ع) از هجرت تا غدیر"، " امام(ع) از غدیر تا پایان دوران خلفا" را از جمله نمایه های اصلی این دانشنامه عنوان کرد.

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی اضافه کرد: " امام(ع) از خلافت تا شهادت"، " مظلومیت امام(ع)"،" فضائل و مناقب امام(ع)"، " اخلاق و سیره امام(ع)"، " آثار و منابع گردآوری شده از سخنان و نامه های امام(ع)"، "در مکتب امام(ع)" از دیگر نمایه های اصلی این دانشنامه می باشد.

حجت الاسلام احمدی نژادهمچنین " امام(ع)، کوفه و نجف"، " امام(ع) در آئینه سوالات"، " امام(ع) از نگاه امام خمینی(ره) ومقام معظم رهبری" و دهها نمایه دیگر را از نمایه های اصلی این دانشنامه برشمرد.

وی به برخی از نمایه های فرعی این دانشنامه اشاره کرد و گفت:" پدر و مادر امام(ع)"،" تربیت امام(ع) در دامان پیامبر(ص)"، " پیشگامی امام(ع) در اسلام و ایمان"،" امام(ع) و لیله المبیت"، " امام(ع) در غزوه عشیره و بدر" از جمله نمایه های فرعی این دانشنامه به شمار می رود.

این محقق و پژوهشگر حوزوی، "امام(ع) و ازدواج با حضرت فاطمه(س)"، " امام(ع) و تولد امام حسن(ع) و حسین(ع)"، "امام (ع) و مرگ مادر" و مطالب فراوان دیگر را از جمله نمایه های فرعی این درختواره ذکر کرد.

وی این دانشنامه را دارای ویژگیهای خاص و مهمی دانسته و گفت: جامعیت، طبقه بندی ساختاری و بکارگیری جدیدترین نوع جستجو از ویژگیهای خاص و منحصری است که در این دانشنامه مورد استفاده قرار گرفته است.

یادآور می شود، علاقمندان می توانند جهت استفاده از این دانشنامه به نشانی اینترنتی ذیل مراجعه کنند:

http://www.hawzah.net/fa/subject/subjects/4937

انتهای پیام   313/17

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha