جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

مردم انتظار بسیاری از روحانیون و مبلغان و امیدوار هستند و مشکلات خود را با آنها در میان می گذارند و امیدوارند راه و سبک زندگی را از آنان بیاموزند؛ بنابراین باید طلاب و مبلغان به توانایی های علمی دست یابند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام محمود مقدمی، امروز در هم اندیشی اساتید و متخصصان امور خانواده که در مرکز خدمات حوزه های علمیه، در قم برگزار شد، گفت: برنامه ریزی در دفتر امور خانواده معاونت تهذیب حوزه با توجه به هدف اصلی این دفتر که همان ارتقای سلامت اجتماعی و خانوادگی در بین طلاب و ترویج سبک زندگی اسلامی در سطح جامعه است، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

مدير كل فرهنگی معاونت تهذيب  حوزههای علميه با تاکید بر این مطلب که فعالیت در عرصه اعتقادات و اخلاق از جمله محوری ترین اموری است که باید در طرح های مرتبط با ارایه سبک زندگی زندگی مورد توجه قرار گیرد، عنوان کرد: از دیگر امور مهمی که باید در طرح ریزی های فرهنگی مورد توجه قرار گیرد می توان به اجرای موضوعاتی که اشاره کرد.

وی با اشاره به این که در اجرای طرح های آموزشی مبلغین باید طرح هایی اجرا شود که بتواند آنان را در اجرای ماموریت های تبلیغی خود توانمند سازد، ادامه داد: مردم انتظار بسیاری از روحانیون و مبلغان در مناطق مختلف دارند و امیدوار هستند که راه و سبک زندگی را از آنان بیاموزند و مشکلات خود را با آنها در میان می گذارند؛ بنابراین باید طلاب و مبلغان به توانایی های علمی دست یابند.

حجت الاسلام مقدمی خاطرنشان کرد: طلاب با حضور در مناطق مختلف کشو، با محیطی جدید روبرو می شوند که حضور خانواده های آنان نیز در این مناطق که عمدتا با خلا مبلغ مواجه بوده اند، می تواند اثرگذاری بسیار خوبی داشته باشد.

وی افزود: باید خانواده های طلاب با مهارت های تبلیغی، فرهنگی، قرآنی و احکام آشنا شوند تا بتوانند تاثیرگذاری تبلیغی بیشتری در مناطق داشته باشند.

مدیر کل فرهنگی معاونت تهذیب حوزه  در پایان عنوان کرد: قطعا تبلیغ در شهر با روستا، یا شهرهای کوچک با شهرهای بزرگ و در محیط های خاص اجتماعی با هم متفاوت است و نمی توان به یک سری بسته خاص، همه این افراد را به خوبی پوشش داد، بلکه باید سعی شود این کار با رعایت اولویت ها و همچنین ظرافت های فرهنگی انجام شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha