حجت الاسلام والمسلمین مهدی هادوی تهرانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به لزوم حضور حداکثری مردم در انتخابات و خلق حماسه سیاسی، گفت: بدون شک کسی که باید زمام امور را به دست بگیرد که علاوه بر داشتن التزام عملی به انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و همچنین توانایی علمی مسئولیت مهم ریاست جمهوری، توانایی عملی این کار را نیز دارا باشد و بتواند با رعایت همه جنبه ها و بکارگیری ظرفیت های کشور، به رسالتی که به واسطه رای ملت عهده دار می شود، به خوبی عمل کند.
رییس موسسه رواق حکمت افزود: یکی از مسائل قابل توجه در نظام مردمسالاری دینی آن است که تشخیص و انتخاب اصلح به مردم واگذار شده و مسئولین و نخبگان نقشی در آن ندارند.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: این مطلب بدان معنی نیست که مردم نیازمند راهنمایی و مشورت با نخبگان و آگاهان نیستند؛ بلکه بدان معناست که قرار نیست، نخبگان به جای تودهها تصمیم بگیرند و ملت در امر انتخابات مقلد نخبگان باشند.
وی افزود: در این برهه از زمان مردم به واسطه توصیه نخبگان و آگاهان ملت که تنها در سطح ارشاد و راهنمایی خواهد بود، مسیر انتخاب را می ببیند و الا تصمیم نهایی به ملت واگذار میشود که آزادانه و البته آگاهانه به پای صندوقهای رأی بروند و نامزدهای مورد علاقهی خود را تعیین کنند و هر چه حاصل خروجی این فرآیند باشد، قطعاً مورد تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین هادوی تهرانی با بیان این که مردم موظفند در بین افراد صالح، صالح ترین را انتخاب کنند، ادامه داد: در روز 24 خرداد، رأی مردم تعیینکننده می باشد و آنچه اهمیت دارد، تشخیص و رأی مردم است.
رییس موسسه رواق حکمت با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری، گفت: مردم باید با تحقیق، بصیرت، دقت و سئوال از انسانهای مورد اعتمادشان، کاندیدای اصلح را انتخاب کنند.
حجت الاسلام والمسلمین هادوی تهرانی همچنین تلاش برای یافتن اصلح را امری ضروری و مهم توصیف کرد و گفت: این انتخاب در سطح جامعه از یک فرآیند واحد تبعیت نمیکند و تفاوت معیارها، تنوع سلیقهها و اختلاف تشخیصها منجر به آن میشود که نوعی تکثر و تعدد در انتخاب گزینهی اصلح حاصل شود؛ البته این مسئله طبیعی است و نباید نگران آن بود.
انتهای پیام 313/17