یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 313820
۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۰

«هر جا اشکالی وجود دارد- چه در زمینه اقتصادی و چه در زمینه فرهنگی و اخلاقی- اگر کسی دقت کند، آن اشکال برمی گردد به این که یک شیوه مخالف با اسلام مورد عمل قرار گرفته و به آن جا منتهی شده است.

ما هر جا موفق شدیم، ناشی از تبعیت از اسلام بود؛ هر جا ناموفق ماندیم، ناشی از سرپیچی از اسلام بود. این که امام بزرگوار این همه بر تحقق اسلام در قوانین ما، در عمل مسئولان ما و در رفتار دولت و مسئولان قضایی ما تاکید می کرد، برای این بود. هر جا نابسامانی وجود دارد، ناشی از بی توجهی به اسلام است».

جملات فوق را مقام معظم رهبری در دی ماه سال 81 در دیدار مردم قم بیان داشتند و امروز که در واپسین روزهای ماراتن انتخاباتی قرار داریم، رویکرد و دغدغه دین مدارانه کاندیداها می تواند معیاری باشد برای شناخت و انتخاب کاندیدای اصلح آن هم در تراز انقلاب اسلامی ملت ایران.

با نگاهی به اندیشه های راهبردی امام و رهبری به خوبی متوجه می شویم که ایمان و تعهد، کاردانی ، لیاقت و شایستگی و امانت داری شاخصه های مهمی برای شناخت کاندیدای اصلح است چه آن که مسئولیت آن هم در قد و قواره ریاست جمهوری یک امانت بزرگ الهی است در اختیار فرد منتخب و فرصتی گرانبها به شمار می رود برای او تا در بستری که به برکت خون شهدا در نظام مقدس جمهوری اسلامی فراهم آمده، هر چه بهتر و صادقانه تر خدمت کند و گرهی از انبوه گره های مردمان بزرگوار این خطه زرخیز بگشاید.

در این میان چنانچه دغدغه دین مدارانه مطرح باشد و از آن سو علم و توانایی نیز همراه گردد، نتیجه اش تحقق خدمت صادقانه می شود و صدالبته به فضل الهی، منجر به نشاندن لبخند رضایت بر لبان مردم و رهبری خواهد شد.

بر اساس آنچه که ما از معارف حقه اهل بیت (ع) آموخته ایم کسی که واقعاً دغدغه اش دین باشد و همه کارهایش رنگ اخلاص به خود بگیرد، در پرتو تقوای الهی، همواره به مراقبه و محاسبه نفس می پردازد و نیک می داند که حب دنیا، ریشه همه خطاها و گناهان است؛ از این رو وقتی شعار مقابله با فقر و فساد و تبعیض سر می دهد و از عدالت طلبی دم می زند، صادق است و وعده نمی دهد و ایضاً ژست نمی گیرد که احیاناً از قِبَل سردادن شعارهایی پرطمطراق بخواهد چهار تا رای بیشتر جمع کند. بلکه هدفش را واقعا جلب رضایت خالق می داند؛ رضایتی که در پرتو خدمت صادقانه و بی منت به خلق او کسب می شود.

نکته مهم دیگر ناظر به مساله شور و شورق انتخاباتی است؛ بدون تردید انتخابات پرشور زمینه ساز افزایش سطح کارآمدی ملی و نیز پشتوانه اصلی تحقق منافع ملی خواهد بود، با این همه همان طور که اشاره شد، چنانچه دغدغه دین در میان باشد، شعار مبارزه با فقر و فساد و تبعیض عملیاتی می شود .

این نکته کلیدی از آن رو مهم است که یکی از مهم ترین مطالبات شرع مقدس از مسئولان و کارگزاران نظام اسلامی، تلاش در همین زمینه هاست؛ تلاشی که پیش نیاز آن ، پاکدستی و تعهد ایمانی مسئولان است.

چند ماهی بیشتر از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که امام امت(ره) فرمود: « الان حیثیت اسلام دست ماست، مسئولیت بزرگی به عهده ماست».

بنیانگذار کبیر انقلاب همچنین خاطرنشان می کرد: «هر بلایی سر انسان یا جامعه می آید بر اثر هوای نفس و خودخواهی است. اگر انسان در هر امری که وارد می شود، در آن خودخواهی را کنار بگذارد و مصلحت را ملاحظه بکند و خدا را ملاحظه بکند، هم موفق می شود و هم از خطراتی که در این خودخواهی است، در امان می ماند».

امید آن که در انتخابات پیش رو، شخصیتی ردای ریاست جمهوری اسلامی ایران را بر تن کند که حقیقتاً باورمند به دین و آموزه های دینی باشد و از این رهگذر بتواند بهترین و شایسته ترین ارتباط معنوی را با مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید برقرار سازد. انشاالله.

سید محمد مهدی موسوی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha