شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

مسئول امور کتابخانه‌های حوزه‌های علمیه خواهران گفت: اطلاعات کتاب‌های 38 کتابخانه از کتابخانه‌های حوزه‌های علمیه خواهران کشور در پایگاه کتابخانه‌های ایران قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، علی حسنوند با اعلام این خبر گفت: این اطلاعات پس از جمع‌آوری، دسته‌بندی و ارزیابی در پایگاه کتابخانه‌های ایران «lib.ir» قرار گرفته است.

وی با اشاره به این که این اطلاعات شامل عنوان کتاب، پدیدآورنده، مترجم، ناشر، سال نشر،‌ محل نشر و موضوع، می‌شود، اطلاعات سایر کتاب‌ها و کتابخانه‌های حوزه‌های علمیه خواهران نیز پس از کسب شرایط لازم به منظور ثبت در پایگاه کتابخانه‌های ایران در این پایگاه ثبت خواهند شد.

مسئول امور کتابخانه‌های حوزه‌های علمیه خواهران اضافه کرد: کتابخانه‌ها برای ثبت در پایگاه کتابخانه‌های ایران باید واجد اطلاعات کتابشناختی 2 هزار کتاب باشند که این شرط در مورد 38 کتابخانه حوزه‌های علمیه خواهران صدق می‌کند.

حسنوند افزود: با توجه به آموزش‌های تخصصی انجام گرفته در کتابخانه‌های حوزه‌های علمیه خواهران انتظار می‌رود به مرور تعداد کتابخانه‌هایی که اطلاعات کتاب‌های آنها در پایگاه کتابخانه‌های ایران ثبت شده است، افزوده گردد.

مسئول امور کتابخانه‌های حوزه‌های علمیه خواهران، تعداد کتب قابل رویت در این پایگاه را 260 هزار عنوان کتاب ذکر کرد و ابراز داشت: در حال حاضر اطلاعات کتاب‌های 110 کتابخانه به همراه پایان‌نامه‌های دفاع‌شده در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در پایگاه کتابخانه‌های مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به نشانی lib.whc.ir قابل رویت است و کاربران می‌توانند از آن استفاده کنند.

براساس اعلام روابط عمومی حوزه های خواهران، وی با بیان این که نرم‌افزار ارائه شده در این پایگاه امکان جستجو در کتابخانه‌های مختلف مدارس را فراهم آورده است، گفت: در آینده سایر امکانات این سامانه از قبیل سامانه فایل‌های چندرسانه‌ای، ورود اطلاعات، امانت‌دهی و سامانه پیامک فعال خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha