جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

استاد حوزه علمیه قم بر لزوم ترویج فرهنگ قرآن و عترت در جامعه تاکید کرد و گفت: باید با اتکاء به معارف قرآنی و کلام ائمه معصومین(ع) به مقابله با هجمه های دشمنان بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله محسن فقیهی، امروز 28 خرداد، در جمع مدیران و کارکنان ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، با تبریک اعیاد شعبانیه و خلق حماسه سیاسی، گفت: مردم با حضور گسترده در انتخابات، حماسه سیاسی مورد نظر مقام معظم رهبری را خلق نمودند.

وی در ادامه با اشاره به لزوم فرهنگ سازی بر اساس مبانی دینی و اسلامی، یادآور شد: امروزه دشمن از طریق ماهواره و سایت های غیر اخلاقی قصد تخریب اعتقادات مردم و فرهنگ اسلامی را دارد، ما باید با اتکاء به معارف قرآنی و کلام ائمه معصومین(ع) به مقابله با آنها بپردازیم تا نتوانند جوانان را به انحراف بکشانند.

آیت‌ا‌‌لله فقیهی با اشاره به وظیفه حوزه علمیه در شرایط کنونی، ابراز داشت: در عصری که دشمنان جوانان ما را هدف گرفته اند، حوزه علمیه باید با تربیت طلاب توانمند، این حملات را خنثی و نسل جوان را در مقابل هجمه ها واکسینه نماید.

استاد حوزه علمیه قم همچنین همکاری و تعامل آموزش و پرورش و حوزه های علمیه را از ضرورت های نظام اسلامی برشمرد و گفت: تعامل آموزش و پرورش و حوزه، امری واجب و عاملی برای حفظ انقلاب و نظام اسلامی و ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه است و برکات فراوانی به همراه دارد.

استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: اگر بین این دو نهاد تاثیرگذار، همکاری و تعاملی وجود نداشته باشد، افکار جوانان خود به خود به سمت اعمال تهی و آلوده به گناه سوق داده خواهد شد.

آیت الله فقیهی تاکید کرد: ترویج آموزه های اهل بیت(ع) و اخلاق اسلامی در بین دانش آموزان و نسل جوان، مستلزم همکاری آموزش و پرورش و حوزه است.

وی در پایان، فعالیت روحانیون در مدارس آموزش پرورش را ارزشمند و تاثیر گذار دانسته و افزود: باید در این مسیر همه جوانب رعایت شود تا مخاطبین به صورت عملی اخلاق اسلامی را مشاهده و از آن الگو گیری نمایند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ملکی، دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه نیز در این نشست با ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های این ستاد، گفت: مقام معظم رهبری در سفر به قم در دیدار اعضای جامعه مدرسین و نخبگان حوزه، بر حضور جدی تر حوزه در عرصه گسترده و تاثیرگذار آموزش و پرورش تاکید کردند.

وی ادامه داد: البته طبیعی است که منظور رهبر معظم انقلاب، تنها حضور فیزیکی روحانیون نیست، بلکه حضور فرهنگی، فکری، علمی و جهت دهی فعالیت های تربیتی و آموزشی آموزش و پرورش مد نظر معظم له می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی ادامه داد: براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری در همکاری های بازنگری و موافقت نامه ای با گستره وسیع تر نسبت به موافقت نامه قبلی تنظیم و به امضای وزیرآموزش و پرورش و مدیر حوزه های علمیه رسید و از اردیبهشت 91 عملا دوره جدید فعالیت ها آغاز شد.

دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه یادآور شد: براساس موافقت نامه جدید، فعالیت ها در 5 عرصه "اشاعه و فرهنگ سازی"، "تربیتی و تبلیغ"، "پژوهش"، "آموزش" و " منابع انسانی" پیگیری می شود.

وی با اشاره به رونمایی از 22 عنوان برنامه با حضور رییس مجلس شورای اسلامی، مدیر حوزه های علمیه و وزیر آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: در دوره های آموزشی ضمن خدمت فرهنگیان، استفاده از علما و اندیشمندان حوزه در اولویت قرار دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha