چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

استاد حوزه علمیه قم، با اشاره به ادله اثبات ولادت امام زمان(عج) گفت: امام حسن عسکری(ع) از تمام روش ها برای اعلام و اثبات ولادت امام عصر(عج) استفاده کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین نجم الدین طبسی، عصر روز گذشته در افتتاحیه طرح امام مهدی(عج) شناسی در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، گفت: یکی از مهمترین شبهاتی که به مهدویت وارده شده است، مسئله عدم ولادت حضرت و تشکیک در این زمینه است.

وی افزود: به طور کلی مسئله ولادت در خانواده های عادی به این شکل است که وقتی یک فرزند توسط ماما بدنیا می آید، به پدر اطلاع داده می شود و دیگران را از ولادت این فرزند به وسایل مختلف از جمله زبانی، دادن ولیمه و نذر و... مطلع می سازند، به همین شکل تمام این کارها در زمان ولادت امام زمان(عج) نیز انجام شده است.

استاد مرکز تخصصی مهدویت ادامه داد: امام حسن عسکری(ع) به رغم این که در شدیدترین تدابیر امنیتی تحت نظر بودند، ولی از هر روش مرسوم برای اعلام ولادت حضرت مهدی(عج) استفاده کرده اند که قضیه حضرت حکیمه خاتون تنها یکی از  شکل های اعلام این خبر بود.

وی اضافه کرد: درست است که این داستان از حکام و ماموران امنیتی مخفی ماند، ولی حضرت اقوام و دوستداران و وکلا و شیعیان خاص خود را از این قضیه مطلع کردند و بعد این افراد مردم دیگر را مطلع کردند و در هر  مجلسی که قرار می گرفتند، ایشان را به عنوان حجت خدا معرفی می کردند.

حجت الاسلام والمسلمین طبسی عنوان کرد: شاید بیش از ده جلسه دو ساعته وقت لازم است تا روایاتی که در باره شیوه های اعلام ولادت حضرت ولی عصر(عج) توسط پدر گرامیشان اتخاذ شده است را بیان کنیم؛ زیرا ایشان به هر روشی که باید متوسل شدند، تا همگان را از ولادت ایشان مطلع سازند.

استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: یکی از این شیوه ها، نامه نگاری به شیعیان و وکلای خود در شهرهای مختلف به ویژه قم بود که مرحوم شیخ صدوق در کمال الدین داستان نامه نگاری حضرت را به جَد خویش بیان می کند که مشخص می شود این مسئله به چه شکل مورد اهمیت بوده است.

استاد درس خارج مهدوی خاطر کرد: امام حسن عسکری(ع) در جمع چهل نفره از شیعیان خاص خویش، در شدیدترین تدابیر امنیتی، امام زمان(عج) را که کودکی پنج ساله بودند به همه معرفی کردند و او را آخرین حجت خدا نام بردند و جای هیچ گونه شکی را برای کسی باقی نگذاشتند.

وی تصریح کرد: کسانی که در ولادت حضرت شک دارند با این همه ادله روشن و روایات باید به حقیقت برسند، ولی اگر با این همه دلایل بازهم به آن شک دارند باید گفت که برای ولادت هیچ کسی با این منظر دلیل قانع کننده ای وجود ندارد؛ یا این که مگر کسی ولادت مثلا خلیفه اول را دیده است؟ پس با این دید می توان آن ها را نیز منکر شد؛ زیرا هیچ کدام این دلایل کاملا متقن را نمی پذیرند.

حجت الاسلام والمسلمین طبسی در پایان گفت: نکته اینجاست که اگر این شبهه افکنان می گویند که برای ولادت حضرت دلیلی وجود ندارد، قطعا هیچ دلیلی برای رد ولادت هم ندارند، پس حرف آنان بی محتوا و بی اساس است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha