به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران در این بیانیه آمده است: سلام بر حجت زمان و امام دوران و تنها کشتی امن برای نجات انسان، سلام بر رمز شیعه و نجات بخش انسان معاصر در دریای سهمگین امواج و فتنههای کور شیعه که با اعتقاد بر مهدویت تربیت میشود و با این رهبر فراتاریخی استعدادهای خود را بارور میسازد.
در تربیت زمینهساز ظهور مهمترین مسئله ترسیم و تبیین جایگاه امام و مبانی دستیابی به راهکارهایی برای تربیت انسانی بر مبنای احکام الهی است.
در نهمین همایش دکترین مهدویت دستاندرکاران برگزاری این همایش به این نتیجه رسیدند پس از چندین سال طرح مباحث نوین در عملیاتی کردن مبانی مهدویت در این دوره با طرح مسئلهي تربیت مهدوی مباحث نظری به مباحث عملی و تربیتی تبدیل شود البته هنوز در ابتدای راه هستیم.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: باید به دنبال یافتن الگوهایی علمی و اجرایی باشیم بطوریکه مسلمانان و دینداران راهکارهایی را در دوران غیبت بیابند که اعتقاد به مهدویت در اولویت آنها باشد. در این بیانیه در خصوص دستآوردهای این همایش چنین آمده است: توجه به اندیشههای پنهان ماندهی مهدویت و عملی نمودن مبانی مهدویت به عرصه راهبردی گردآوری مهدیپژوهان در عرصه تربیت دینی، حوزههای علمیه باید بیشتر به این مقوله پرداخته و رویکردهای تاریخی، حدیثی، اخلاقی، سیاسی و سایر ابعاد آن را مورد واکاوی قرار دهند و همچنانکه در حوزه سطوح 3 و 4 در مقطع مهدویت داریم در مقاطع دانشگاهی نیز این سطوح تعیین و تعبیه شود.
از سازمانها ونهادهای تربیتی میخواهیم در سطوح جامعه ضمیمه افزایش سطح مهارتهای تربیتی در خانوادههای نوپای اسلامی را فراهم نموده و قوای مقننه و مجریه به نقش تربیتی مهدوی در خانواده اهتمام ورزند. همچنین از دستگاههای فرهنگی نیز میخواهیم الگوهای تربیت مهدوی را به عنوان الگوهای شاخص معرفی و برجستهسازی نموده و چهرههای ماندگار این عرصه را به جامعه معرفی نمایند. در پایان این بیانیه آمده است: دستاندرکاران و مسئولین برگزاری این همایش با تکریم جامعه مهدوی از حماسه 24 خرداد و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب از رئیس جمهور منتخب میخواهند که توجه و تعمیم حضور مهدوی در جامعه و همهی عرصهها را فراهم ساخته تا مهدییاوران در حرکتی همافزا و پرفراز و همچون گذشته راه و مسیر را طی نمایند.