به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید، امروز 16 تیرماه در دیدارسردار مومنی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با اشاره به کاهش آمار تلفات رانندگی، گفتند: در جنگها تعدادی از انسانها کشته و اخبار آنها به سرعت منتشر میشود؛ در حالی که بر اساس آمار در طول یک سال بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر در سراسر جهان بر اثر تصادفات جان خود را از دست می دهند و اخبار آن برای مردم عادی شده است.
ایشان با تاکید بر این که باید بدانیم که چرا به این حوادث اهمیت داده نمی شود، یادآور شدند: باید کاری کنیم که از عادی بودن تصادفات و مرگ هموطنان جلوگیری شود.
این مرجع تقلید با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ رانندگی، تاکید کردند: فرهنگسازی ترافیکی بهترین اقدام به منظور کاهش تصادفات است، ضمن آن که مردم باید بدانند که تخلف از قوانین راهنمایی و رانندگی از نظر شرعی حرام است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کردند: در ایام ماه رمضان و در جلسات دینی و قرآنی ما این موضوعات را به اطلاع تمامی افراد می رسانیم و از وعاظ و خطبا نیز می خواهیم بر این موارد تاکید نمایند.
معظم له با اشاره به این که همه نهادها در قبال کاهش تصادفات مسئول هستند، ادامه دادند: نمی توان همه امور را متوجه پلیس دانست؛ زیرا سازندگان خودرو، جاده، رسانه ها و آموزش و پرورش نیز در کاهش آمار تصادفات اثرگذار باشند.
ایشان یادآور شدند: تمام نهادهای فرهنگی و ارشادی و محافل دینی باید دست به دست هم دهند، چون نمی توان تمام وظایف را بر عهده یک نهاد قرار داد، به عنوان مثال مهار گرانی تنها کار دولت و نهادهای اقتصادی نیست.
این مرجع تقلید با انتقاد از برخی خودروسازان در ساخت خودروهای با کیفیت پایین، اظهار داشتند: گاهی شنیده میشود که خودرویی ایمنی پایینی داشته و در بسیاری از تصادفات نقش دارد؛ بنابراین خودروسازان باید متوجه باشند که به هر قیمتی نباید خودرو را روانه بازار کرد.
ایشان، کار راهنمایی و رانندگی را نوعی عبادت و خدمت بزرگی دانسته و افزودند: اسلام برای خون بشر ارزش زیادی قائل است؛ بنابراین تلاش های پرسنل راهنمایی و رانندگی در کاهش تصادفات عملی صالح و جزو ذخایر آخرت آنهاست.
در ابتدای این دیدار، سردار اسکندر مومنی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی، گزارشی از فعالیت ها و برنامه های پلیس راهور ارائه داد.