این استاد حوزه و دانشگاه افزود: من هر ساله به همراه خانوادهام به نمایشگاه قرآن میآیم و نخستین بخشی که از آن بازدید میکنیم، بخش حوزوی نمایشگاه است. دلیل آن هم علاقهای است که من و خانوادهام به معارف و علوم قرآنی داریم. نمایشگاه قرآن یک رویداد مهم فرهنگی در کشور است و طلاب باید به این رویداد مهم فرهنگی و دینی در کشور اهتمام بیشتری بورزند، زیرا حوزه نزدیکترین نهاد معارف قرآنی است و جایگاه دیگری نمیتواند از این نظر، با حوزه برابری کند.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی عراقی تأکید کرد: نمایشگاه قرآن از گستردگی زیادی برخوردار است و برای اقشار مختلف جامعه و حتی کودکان و نوجوانان، بخشهای ویژهای دارد که این بخشها هم از جذابیت بالایی برخوردار هستند. بنابراین من به همه خانوادهها توصیه میکنم که به دیدن این نمایشگاه بیایند.
این استاد حوزه افزود : قرآن پیام الهی و کتاب زندگی است و هرکسی میتواند گم شده خود را در آن بیابد، منتها باید با راهنما از آن استفاده کرد. زیرا قرآن، دریایی است که اگر کسی با راهنما به آن رجوع نکند ممکن است نتواند از آن بهره لازم را ببرد. مثالی دیگر این است که قرآن مانند دانشگاه و محلی برای درمان تمام بیماریهای انسان است و خود قرآن هم خود را شفا میخواند، منتها همانگونه که نمیتوان بدون پزشک از داروخانه دارو تهیه کرد، برای بهرهوری از معارف قرآن هم نخست باید از راهنمایی فردی آگاه و قرآن شناس بهره برد و همچنین با سؤال به قرآن رجوع کنند.
این عالم امور دینی و معنوی تأکید کرد : برای استفاده از قرآن نیاز به راهنماست و اکنون که دسترسی به امام معصوم نیست، باید از راهنمایی فردی که آگاه به آن است در این امر بهره برده و استفاده کرد.