یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

حضرت آیت‌الله سبحانی گفتند: انبیا و فرستادگان الهی، ابتدا ترور شخصیت می‌شدند و به آنها تهمت زده می‌شد، بعد توسط مشرکین کشته می‌شدند.

به گزارش‌ خبرگزاری حوزه، معظم‌له در ادامه سلسله مباحث تفسیری خود در مدرسه حجتیه با اشاره به تفسیر آیه 18 سوره یسین بیان داشتند: وقتی نمایندگان حضرت عیسی‌(ع) به انطاکیه رسیدند، مشرکان آنها را ترور شخصیت کردند و گفتند؛ ما شما را به فال بد گرفتیم و با آمدن شما بارش باران کمتر شده!

ایشان افزودند: الان هم همین‌طور است و اگر بخواهند شخصی را از بین ببرند، مدتی رسانه‌ها درباره او سخن می‌گویند تا افکار عمومی آماده شود، بعد او را ترور شخصیت  ‌می‌کنند.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم ادامه دادند: انبیا الهی در پاسخ مشرکان گفتند، شومی و فال بد، همراه خود شما است چون اسراف کردید خدا هم شما را گوش‌مالی می‌دهد.

حضرت آیت‌الله سبحانی یادآور شدند: اگر شخصی از خدا دور باشد و گناه کند، عالم آفرینش به او واکنش نشان می‌دهد، همان‌طور که اگر ایمان و تقوا داشته باشد برکات آسمان بر او نازل می‌شود.

معظم‌له خاطرنشان کردند:هنگامی که تهدید مشرکان علیه انبیا شدت گرفت، یکی از موحدان انطاکیه (که گفته شده حبیب نجار بوده)، به یاری آنان آمد و با سه استدلال از مسیر حق دفاع کرد.

ایشان با اشاره به استدلال‌های حبیب نجار در حمایت از انبیای الهی گفتند: او به مشرکین گفت؛ آنها از شما مزد و اجر نمی‌خواهند و فقط راه هدایت را نشان می‌دهند به جای پرستش مخلوق، بهتر است سراغ خالق برویم چون بت‌ها، هیچ حاجتی را برآورده نمی‌کنند.

حضرت آیت‌الله سبحانی افزودند: مبلغ دین وقتی می‌تواند تاثیرگذار باشد که توقع اجر و مزد از مردم نداشته باشد، اگر مبلغ چشم داشتی نداشته باشد، مردم نیز از او پیروی خواهند کرد.

ایشان ادامه دادند: البته اگر مردم با میل خودشان پول دادند می‌پذیریم، چون مردم ایران در دو مورد پول خرج می‌کنند، یکی برای درمان فرزندان و دیگر ایمان فرزندان.

معظم‌له یادآور شدند: اگر کار، درس و تبلیغ انسان برای رضای خدا باشد، خالق متعال هم زندگی او را اداره خواهد کرد.

حضرت آیت‌الله سبحانی در پایان با اشاره به فرارسیدن سالروز ارتحال حضرت خدیجه‌(س) اظهار داشتند: ادب و اخلاق این بانو بسیار کامل بود، وقتی به همسری پیامبر‌(ص) درآمد، به ایشان گفت؛ خانه من خانه شما است و من هم کنیزتان هستم.

ایشان خاطرنشان کردند: پیامبر(ص)، بعد از فوت حضرت خدیجه(س)، گاهی اوقات برای دوستان و آشنایان ایشان هدایایی می‌فرستاد، تا این بانوی عظیم‌الشان را تکریم کرده باشند.

انتهای پیام 20/313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha